fbpx

Bedenk een fietsidee en maak kans op 250 euro.

Daar is de lente, daar is de zon en daar zijn de leuke fietscampagnes! Antwerpen, Vlaanderen en wie weet ooit de hele wereld op de fiets krijgen. Daar streeft #GoWithTheVelo (Go With The Velo) naar.

De insteek van deze fietscampagne is simpel: bedenk een zot, sympathiek of gedurfd fietsidee en maak kans op 250 euro om dat idee te realiseren. Het budget spendeer je bijvoorbeeld aan materiaal, communicatie of zelfs een klein evenement. Zolang het idee fietsen maar in een positief daglicht stelt. En zolang het idee de jury maar overtuigt. Want zeg nu zelf: wie kan er beter anderen overtuigen dan de overtuigde fietsers zelf?

Pistolets voor fietsers

Een greep uit de ideeën die al kans maken op de prijs: een bakker die pistolets uitdeelt aan klanten die met de fiets komen, een duofiets voor mensen met een beperking of een publieke fietspomp. Allemaal hebben ze een ding gemeen: zo veel mogelijk mensen van 16 tot 99 jaar stimuleren om te fietsen. Omdat iedere fietstocht beter is voor je gezondheid, je portemonnee en het milieu.

Indienen tot 1 mei

Voel je al een idee opborrelen? Duwt jouw portie creativiteit een nieuwe lichting fietsers in gang? Indienen kan nog tot 1 mei 2019. Maar liefst 100 ideeën krijgen 250 euro. De 10 allerleukste acties krijgen er nog eens 1000 euro bovenop. Meer info over de actie via www.gowiththevelo.be. (Go With The Velo)

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *