fbpx

Betalen bij iBike

Betalen doen we massaal digitaal en heel soms nog een beetje met cash. Hou aub rekening met de wettelijke voorschriften ivm cashbetalingen.

In de winkels van iBike kan je betalen met

  • Bancontact (hou rekening met de limiet)
  • Kredietkaart (hou rekening met de limiet)
  • iBike cadeaukaart
  • Ecocheques
  • Cadeaucheques van Sodexo en Edenred
  • Gecertificieerde bankcheque
  • Per overschrijving (met orderbon)
  • Servicepas van B2Bike
  • Cash (lees de wettelijke beperkingen)

We promoten elektronische betalingen voor alle bedragen klein en groot en overschrijving bij grotere bedragen. Afhalen kan pas zodra het geld op onze rekening staat.

Ja uiteraard. De wet verplicht ons om content geld te accepteren tot €3000 (voorschot + saldo samen te tellen). iBike aanvaardt geen biljetten van €500. We promoten elektronische betalingen.

Het is mogelijk om in onze winkels te betalen met ecocheques. We aanvaarden zowel de papieren versies van Edenred en Sodexo als de elektronische versies van Edenred, Sodexo en Monizze.

Is jouw bestelling duurder dan de waarde van de ecocheques? Dan kan je gewoon bijbetalen.

Let op
Een ecocheque is maximaal twee jaar geldig. Je kan de cheques dus twee jaar opsparen om je fiets deels te betalen. Je kan de geldigheidsduur van een ecocheque niet verlengen. Een ecocheque kan niet in geld worden omgeruild.

Tip
Vervallen je ecocheques binnenkort? Kom dan tijdig naar één van onze winkels en spendeer je ecocheques aan een fiets of fietsmateriaal … of zet het resterende bedrag op een cadeaukaart.

Je kan je ecocheques inzetten ter bevordering van duurzame mobiliteit. Het aankopen, onderhouden en herstellen van fietsen (ook elektrische fietsen), fietsonderdelen en fietsaccessoires kunnen met ecocheques betaald worden.

Uiteraard. Graag voor de afrekening vragen.

Het saldo van de kaart bedraagt ten minste 25 eur tot maximaal 300 eur en elk willekeurig bedrag daartussen. De iBike-cadeaukaart is bij alle vestigingen van iBike te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor geld. Het saldo hoeft niet in één keer te worden besteed en is twee jaar geldig na moment van activatie. Bij verlies of diefstal kan iBike de kaart niet vervangen. Meer info

Je leasebudget omvat eveneens een tegoed voor onderhoud van je fiets. Met het onderhoudstegoed mogen enkel transacties betaald worden die ook effectief onder de noemer van onderhoud of herstelling vallen. Met de servicepas kan je dus als de fietsgebruiker het onderhoud van je leasefiets betalen. Meer info op de website van B2Bike.

Neen, we rekenen geen betaalkosten aan.