fbpx
iBike Brasschaat

Brasschaat heeft de mooiste fietsenwinkel van Antwerpen

iBike opende begin december zijn achtste fietsenwinkel in Antwerpen. Hiermee zet iBike een volgende stap in zijn plan om alle fietsende Antwerpenaars  lokaal te bedienen. Een fiets koop je nl het best lokaal zodat ook het onderhoud en eventuele herstellingen snel en in je buurt van je thuis of werk kunnen gebeuren. Lees ook het artikel dat in de Gazet van Antwerpen verscheen.

Van Luverdy naar iBike

Luverdy
Zo zag de Luverdy winkel er uit

brasschaat

Op de locatie in de van de Wiellei was voorheen de fietsenwinkel van Luverdy. De alom bekende en sympathieke Ludo had er 30 jaar lang zijn goed draaiende fietsenwinkel. Het pand is nu omgetoverd tot de meest warme fietsenwinkel van Antwerpen. Ludo en zijn nieuwe iBike-collega’s Gunther en Wouter heten je van harte welkom.

Ludo heeft veel lof over de professionele aanpak. “Dit is zo mooi” zegt Ludo. “Mijn winkel was aan vernieuwing toe. Samen met iBike heb ik nu wellicht de mooiste fietsenwinkel van Antwerpen”.

iBike-eigenaar Marc Groven is ook fier op deze winkel: “We zijn superblij met onze Brasschaatse winkel. Het is een juweeltje. We creëren met deze winkel een nieuwe standaard in klantbeleving. Samen met het nieuwe Brasschaatse team en de vele topmerken die iBike verdeelt, geven we een nieuw elan aan deze winkel. En Ludo blijft nog een hele tijd bij ons aan boord. Hij kent zowat iedereen in de buurt en iedereen kent dé Ludo. ”

Brasschaat
Feestelijke handdruk van Gunther aan Ludo.

Mobiliteit

De nieuwe winkel in Brasschaat is er vooral gekomen omdat het autoverkeer in Antwerpen muurvast zit. Of je nu van Wilrijk naar ’t stad rijdt of van Brasschaat naar Deurne. De fiets, en zeker de grote variatie aan elektrische fietsen bieden een oplossing voor bijna iedereen. Ook bedrijven besteden meer en meer aandacht aan de mobiliteit van hun medewerkers. Vele medewerkers wonen in Brasschaat en werken in het Noorden van Antwerpen of in de Antwerpse binnenstad.

Lokale service

iBike gelooft steevast in de lokale fietsenhandelaar. Het start met het juiste advies en een duurzame oplossing. Een fiets die je inzet voor je dagelijkse woon-werk verkeer moet elke dag perfect bollen. En hoe beter je op je fiets zit, hoe beter je fietst. Daarom is het ook zo belangrijk dat je de fiets komt uittesten.

iBike BrasschaatiBike BrasschaatiBike Brasschaat

Antwerps netwerk

Met deze achtste iBike winkel is de iBike ring in Antwerpen bijna rond. Samen met Berchem, Wilrijk, Antwerpen-Lange Lozanastraat, ‘t Eilandje, Deurne en Ekeren en een speciale concept store met enkel compacte- en vouwfietsen op ’t Eilandje biedt iBike elke Antwerpenaar een oplossing op fietsafstand.

Praktisch

iBike Braschaat is net zoals alle andere iBike winkels elke dag, behalve maandag en zondag, doorlopend open van 10u tot 18u. Voor je herstelling kan je voorlopig nog perfect langs de zij-ingang binnen. Neem in dat geval zeker een kijkje in de winkel en maak kennis met Gunther, Wouter en Ludo.

Welkom!

iBike Brasschaat
Van de Wiellei 96, Brasschaat

 

 

 

 

Tagged