Met je Brompton door Antwerpen

Op 3 juni vieren we het belang van de fiets

De Verenigde Naties heeft zondag 3 juni officieel uitgeroepen tot Wereld Fietsdag. De resolutie werd aangenomen door een consensus van 193 lidstaten en nodigt alle lidstaten en relevante belanghebbenden uit om het bewustzijn van de Wereldfietsdag te vieren en te bevorderen. Extra aandacht moet gaan naar het opnemen van de fiets in internationale, regionale, nationale en subnationale ontwikkelingsbeleidslijnen en -programma’s.

Ga fietsen op zondag 3 juni!

De opdracht van de Verenigde Naties is duidelijk: ga fietsen!

Organiseer een fietstochtje met familie en vrienden, zet je fiets op de trein voor een fietstocht in Limburg, haal je mountainbike van stal, rij naar de bakker met je fiets ipv de auto, … zorg ervoor dat deze dag een leuke fietsdag wordt.

Om onze klanten te bedanken omdat ze fietsen, schenken we op 3 juni drie Torch Led helmen weg aan de meest toepasselijke post op Instagram met #ibikefietsen.

 

 

Wereldfietsdag met je Brompton in Antwerpen

Wat valt er te beleven Antwerpen? In Antwerpen vindt nog eens een Brompton race plaats. In het verleden werd deze georganiseerd door iBike. Dit jaar door collega De Geus. Het evenement loopt al meer dan 10 jaar en wordt gehouden in verschillende steden over de hele wereld. Een strikte dress code maakt deel uit van de traditie.

 

 

        
 

 

brompton race

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *