fbpx

iBike Business event 5 maart

iBike Business Event

De Business Club van Victory en iBike nodigen je uit op donderdagavond 5 maart om 19u

→ Voor een boeiend ondernemersverhaal én een uiteenzetting over onze Antwerpse stadsmobiliteit.
→ Met ondernemers uit de buurt.
→ Te netwerken in de fietswinkel van iBike te Wilrijk.

Op uitnodiging. Inschrijving verplicht.

iBike business
iBike business


Hockey met Business

Hockey is razend populair. Mede dankzij de Business Club van Victory kunnen meer dan 1500 spelende leden elke week deze sport beoefenen. Met hun business-platform brengen ze bedrijfsleiders en zelfstandigen samen rond interessante thema’s.

iBike Business

iBike heeft 8 fietsenwinkels in en rond Antwerpen. Heel wat ondernemers bieden fietsplannen aan hun medewerkers aan. De fiets van de zaak neemt dan ook een belangrijk deel in, met fietsleasing of door meteen aan te kopen. Daarom verbindt iBike al jaren ondernemers, groot en klein. In 2018 ontstond iBike Cargo: een specifieke afdeling die cargobikes aanbiedt aan ondernemers.

Sprekers

Jochen Maes is Consultant transport, infrastructuur en mobiliteit bij Ecorys. Jochen kent de Antwerpse mobiliteitsproblematiek als de besten en zal hier zijn opinie over geven vanuit zijn ervaringen als academisch onderzoeker voor goederenstromen, ingebed in de Universiteit Antwerpen.

Jochen spreekt over het mobiliteitsbeleid, lage-emissiezones, stedelijk vrachtvervoer per fiets, per spoor en over de waterwegen. 

Ecorys is een toonaangevend internationaal onderzoeks – en adviesbureau dat zich richt op de belangrijkste uitdagingen van de maatschappij. Ecorys wil een positieve impact hebben op de samenleving door wereldwijd vraagstukken op te lossen binnen hun kennisgebieden. Transport en mobiliteit is daarbij hét domein van Jochen.

Evert van Bergen is partner bij Suit Up. Bedrijfskleding die dagelijks gedragen moet worden, hoort prettig te zitten. Deze ervaring hebben zij in 2010 gecombineerd met hun passie voor fashion & lifestyle. Suit Up, een bedrijf dat eigentijdse kledingconcepten bedenkt en produceert, was geboren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 500 klanten. Een noodzakelijke voorwaarde voor een succesvol totaalconcept is de betrokkenheid en toewijding van ieder teamlid

Jochen Maes

Streetfood om duimen en vingers bij af te likken

Fingerlicking brengt mensen samen rond heerlijk, eerlijk en authentiek eten. Back to basics, een hartverwarmende ervaring en kwaliteit van de hoogste plank met een eigenzinnige en funky touch.