fbpx

Business club Victory

Business club Victory

iBike steunt Hockey Club Victory. iBike was te gast als spreker op de Business Club van Victory. Aanwezig een enthousiaste bende bedrijfsleiders en managers mét een Victory- en businesslink. Place to be waren de kantoren van de accountants van Victory: Antwerp accountantskantoor Accounting Team. In zijn welkomswoordje sprak Philip Van Dijck over de enorme evolutie van hockey club Victory. Philip bewondert de manier waarop deze club geleid wordt. “Het is een eer om met zo’n professionele club te mogen samenwerken“, zei hij.

Eerste spreker van de avond was Caroline Mariën, eveneens vennoot bij AccountingTeam en juridisch adviseur. Vanuit deze expertise gaf Caroline toelichting over de fiscaliteit van bedrijfsfietsen. Ze sprak oa over het mobiliteitsbudget.

Onze eigen CEO Marc Groven nam het woord, stelde zijn iBike voor en deed een interactieve bevraging bij de toehoorders: als je fietst? Aan wat denk je dan? Hoeveel fietsmerken kunnen wij samen opnoemen? Wordt in jouw bedrijf gefietst? Is er een fietsplan? … Aanwezigen stemden met hun gsm. Hieronder de resultaten.

Om te eindigen belichtte Ellen Verlinden van B2Bike de praktische kant van een fietsplan. Wanneer is leasen de beste optie en waarom kan financieren evengoed en zelfs goedkoper. En wat zijn de voordelen van zo’n fietsplan voor je bedrijf?

Dankjewel opdat wij iBike mochten voorstellen op deze business bijeenkomst.