fbpx

De iBike-cadeaukaart: leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Cadeaukaart

Zoek je nog een fijn geschenk voor één van je familieleden of vrienden maar kan je zelf niet kiezen? Wil je bijleggen bij de aankoop van een fiets?

Op die vraag heeft iBike het antwoord: de iBike-cadeaukaart! Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

iBike cadeaukaart

Haal je cadeaukaart in één van onze 8 winkels

De cadeaukaart is verkrijgbaar en inwisselbaar in alle iBike-winkels.

Hoe werkt de cadeaukaart?

Het saldo van de kaart bedraagt ten minste 25 eur tot maximaal 300 eur en elk willekeurig bedrag daartussen. De iBike-cadeaukaart is bij alle vestigingen van iBike te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor geld. Het saldo hoeft niet in één keer te worden besteed en is twee jaar geldig na moment van activatie. Bij verlies of diefstal kan iBike de kaart niet vervangen.

Cadeaukaart

Ecocheques

Je kan de iBike-giftcard betalen met ecocheques. Vervallen je ecocheques binnenkort? Kom dan tijdig naar één van onze winkels en spendeer je ecocheques aan een fiets of fietsmateriaal … of zet het resterende bedrag op een giftcard.

Cadeaukaart als kerstgeschenk voor je medewerkers

Je kan jaarlijks je medewerkers belonen met een leuk cadeau.  Wat dacht je van een cadeaukaart? Kies voor de iBike-cadeaukaart. Op die manier promoot je de fietsmobiliteit bij je medewerkers en geef je hen alle vrijheid om het bedrag te besteden. Vraag zeker aan je boekhouder of sociaal secretariaat de precieze voorwaarden om zonder RSZ en belastingen dit voordeel toe te kennen.

iBike Wilrijk perfect bereikbaar tijdens de werken. Ontdek hoe ...... Dit bericht Sluiten