fbpx

De iBike-cadeaukaart: online en in onze winkels

Cadeaukaart te koop in onze winkels of online

Zoek je nog een fijn geschenk voor één van je familieleden of vrienden? Wil je met een geschenkbon bijleggen voor de aankoop van een fiets? De iBike-cadeaukaart is 2 jaren geldig en in onze 8 winkels te gebruiken. Je kan deze kaart fysisch aankopen in onze winkels of online bestellen. Je ontvangt dan je ‘kaart’ meteen per mail.

Hoe werkt de cadeaukaart?

Het saldo van de kaart bedraagt ten minste 25 eur tot maximaal 300 eur en elk willekeurig bedrag daartussen. cadeaukaart

De iBike-cadeaukaart is bij alle vestigingen van iBike te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor geld. Het saldo hoeft niet in één keer te worden besteed en is twee jaar geldig na moment van activatie. Bij verlies of diefstal kan iBike de kaart of de code niet vervangen.

Saldo en geldigheidsduur cadeaukaart

cadeaukaart geschenkbon

Ecocheques

Je kan de iBike-giftcard betalen met ecocheques. Vervallen je ecocheques binnenkort? Kom dan tijdig naar één van onze winkels en spendeer je ecocheques aan een fiets of fietsmateriaal … of zet het resterende bedrag op een giftcard.

Cadeaukaart als kerstgeschenk voor je medewerkers

Je kan jaarlijks je medewerkers belonen met een leuk cadeau.  Wat dacht je van een cadeaukaart? Kies voor de iBike-cadeaukaart. Op die manier promoot je de fietsmobiliteit bij je medewerkers en geef je hen alle vrijheid om het bedrag te besteden. Vraag zeker aan je boekhouder of sociaal secretariaat de precieze voorwaarden om zonder RSZ en belastingen dit voordeel toe te kennen.