Cadeaukaart

Cadeaukaart

Wil je je partner verrassen? Zoek je nog een fijn geschenk voor één van je vrienden? Heb je op je werk gezamenlijk een mooi bedrag ingezameld voor je collega? Bij elke gebeurtenis blijft de vraag hetzelfde: ‘wat geven we cadeau?’ Op die vraag heeft iBike het antwoord: de iBike-cadeaukaart! Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Haal je cadeaukaart in één van onze 8 winkels
De cadeaukaart is verkrijgbaar en inwisselbaar in alle iBike-winkels.

Hoe werkt de cadeaukaart?
Het saldo van de kaart bedraagt ten minste 25 eur tot maximaal 150 eur en elk willekeurig bedrag daartussen. De iBike-cadeaukaart is bij alle vestigingen van iBike te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor geld. Het saldo hoeft niet in één keer te worden besteed, is twee jaar geldig na moment van activatie en kan  niet in contanten worden uitbetaald. Bij verlies of diefstal kan iBike de kaart niet  vervangen. Check je saldo online!

Ecocheques
Je kan de iBike-giftcard betalen met ecocheques. Vervallen je ecocheques binnenkort? Kom dan tijdig naar één van onze winkels en besteed je ecocheques aan een fiets of fietsmateriaal … of zet het resterende bedrag op een giftcard.

Cadeaukaart als kerstgeschenk voor je medewerkers
Je kan jaarlijks je medewerkers belonen met een leuk cadeau.  Wat dacht je van een cadeaukaart? Kies voor de iBike-cadeaukaart. Op die manier promoot je de fietsmobiliteit bij je medewerkers en geef je hen alle vrijheid om het bedrag te besteden. Vraag zeker aan je boekhouder of sociaal secretariaat de precieze voorwaarden om zonder RSZ en belastingen dit voordeel toe te kennen.