fbpx

Cadeautips voor de feestdagen

Geschenken voor de fiets

December en januari zijn dé cadeaumaanden. Geef jouw favoriete fietser een leuk cadeau of zet het zelf op je verlanglijstje. Opties genoeg om een ideaal geschenk te kiezen voor je fietsende man, vrouw, vriend(in) of familielid. Er zijn de praktische cadeaus zoals een onderhemd voor de koude wintermaanden, een leuk paar fietssokken, een glanzende voetpomp. Of je gaat voor iets waarmee de ander zijn fietsprestaties kan verbeteren, zoals een mooie en lichte wielset. Een helm toont dan weer dat je de veiligheid en het welzijn van je favoriete fietser belangrijk vindt. Met fietsgadgets, als een Garmin gps zit je ook nooit fout.

Beloon fietsers extra!

Verdienen fietsers die dagelijks met hun fiets naar het werk of hobbyclub rijden een extraatje? Zij zorgen ervoor dat de mobiliteit in Antwerpen net iets beter bolt. Respect voor deze commuters.

iBike cadeaukaart

Zoek je nog een fijn geschenk voor één van je familieleden of vrienden maar kan je zelf niet kiezen? Wil je bijleggen bij de aankoop van een fiets? Op die vraag heeft iBike het antwoord: de iBike-cadeaukaart! Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Te koop in onze winkels.

warmste week antwerpen     iBike doet mee aan de warmste week!   warmste week antwerpen

iBike steunt voor de warmste week de organisatie Bednet VZW.

Dit doen we door de reisversie van het gezelschapsspel genaamd “Passaportas” in de winkel aan te bieden voor de schappelijke prijs van €10 gedurende de maanden november en december.

iBike stort gegarandeerd telkens €4 hiervan door naar Bednet VZW. Lees ons bericht hierover.

passaportas antwerpen

Welkom in onze acht winkels
Open op zaterdagen 22 & 29 december tot 18u