fbpx

Cadeautips voor de fiets(er)

De koopzondagen in Antwerpen komen eraan. Hoog tijd om over die kerstcadeaus na te denken.  Heb je een fietsliefhebber in de familie of vriendenkring? Verras ‘m dan met een van deze leuke cadeautips vanaf 9,95 euro!

Cadeautip 1: Een fietstas

Je zoekt een fietstas? Geen fietstas om spullen in te steken, maar eentje om koffie of thee in te schenken? Gevonden! Deze retro fietstas pleziert elke fietsliefhebber en herinnert hem / haar elke dag aan zijn / haar passie: gezwind van A naar B fietsen.

> 9,95 euro

Cadeautip 2: Bier? Hier!

Elke wielerliefhebber weet, een biertje na het fietsen smaakt én helpt je om weer op krachten te komen. Ook al heb je het fietsen even gestaakt omdat het buiten verduiveld koud is, kan je aan je biervoorraad werken, toch? Het Recovery bier (10%) is een stevige tripel die op ambachtelijke wijze wordt gebrouwen met water, gist, gerst, mout en hop. En dat smaakt!

> 13,50 euro

Cadeautip 3: Goed ingeduffeld

Ze zijn hip: de sweater coureur en de sweater patron van Rymnd. En dat is geen wonder, want ze zien er goed uit en zijn ook nog eens lekker warm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Leuk om te weten: RYMND is een modelabel van vier sportliefhebbers uit Mechelen.

> 59,95 euro

Fietsaccessoires

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem een kijkje bij onze fietsaccessoires. We hebben er cadeautjes voor klein en groot. Van must haves die je veiligheid op en naast de fiets verhogen (zoals fluo, lichtjes, een fietshelm, een fietsslot, …) tot -nice to haves- waar elke fietsliefhebber blij van wordt.

Tip: wil je zeker weten of je favoriete kerstcadeau nog beschikbaar is bij je iBike fietsenwinkel in Antwerpen? Neem contact op met je favoriete fietsenwinkel, zodat ze meteen de voorraad kunnen checken.

Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *