fbpx

Collega Nick

Nick

“Ik zit letterlijk midden in het verkeersinfarct van Antwerpen Noord. Wel 50% van onze klanten kopen een (lease)fiets en worden met onze service ondersteund om in heel deze traffic jam tòch op elk moment van de dag mobiel te blijven. Als ik de mensen zie rijden langsheen al die stilstaande wagens geeft me dat een heerlijk gevoel te zien hoe mijn collega’s en ik hierin écht het verschil maken voor onze buurt.” Nick is winkelverantwoordelijke van iBike Deurne.  Zijn fietshistorie begint op 9 jarige leeftijd toen hij de eerste stappen als wielrenner zette. Een hobby die leidde tot zijn passie. Doorheen de jaren kwam naast de liefde voor de sport ook de interesse in de technologie van de fiets. Fietsenmaker is dan ook een echte droomjob voor Nick.

Ondertussen runt hij samen met zijn collega's het filiaal in Deurne. Samen met hen creëren ze er een fijne beleving voor onze klanten en voor henzelf.

Zijn favoriete fiets is absoluut de Orbea Orca. Nick is trots deel uit te maken van de almaar groeiende Orbea-familie.
De interesse voor de fiets, reikt verder dan enkel racefietsen. De rijkgevulde e-bike wereld, de mountenbikes en de evolutie van de stadfietsen volg Nick steevast op de voet. Welkom in Deurne!

Berichten van Nick

Garmin Edge

Garmin: fiets GPS’en in alle formaten

Vandaag werden onze iBike jongens getrakteerd op alle nieuwigheden en tips en tricks op GPS vlak. Meer specifiek van ons topmerk Garmin. Het was Peter Gielen van de GPS Academy die ons oa de nieuwe Garmin edge 1030 kwam voorstellen alsook de nieuwigheden op vlak van kaarten en routes.

(meer…)

Lees verder

9 redenen om met de fiets naar het werk te rijden

Hoewel veel mensen al het goede voorbeeld geven, kunnen sommige werknemers nog een duwtje in de rug gebruiken om met hun fiets naar het werk te gaan. Want ook als het weer én de afstand meezitten, grijpen medewerkers sneller naar hun auto dan naar hun fiets. Daarom: negen redenen om toch die fiets van stal te halen!

(meer…)

Lees verder