fbpx

Collega Willem

Ervaring ten top. Willem draait al vele jaren mee in de fietswereld. Hij bekleedde diverse functies en kent daardoor de fietsindustrie vanuit alle richtingen. Willem is lange tijd winkelverantwoordelijke geweest bij iBike Antwerpen en Wilrijk. Zijn jarenlange passie voor vouwfietsen zet hij nu 100% in als verantwoordelijke van de enige echte vouwfietsenwinkel. Daarnaast geeft Willem zijn kennis vooral door aan de jongere generatie. Via een intensief opleidingsprogramma zorgt Willem voor een uitstekende technische kennis bij alle iBikers.

Berichten van Willem

Brompton Electric: hij is er!

Een slimme elektrische vouwfiets waarbij gebruikersgemak, gelijkmatige ondersteuning door de motor en een mooie afwerking van alle componenten in het oog springen. De accu is geïntegreerd in een handig afneembare schoudertas voor maximale ergonomie en gewichtsverdeling. Daarnaast is de E-bike voorzien van features zoals Bluetooth communicatie met een smartphone, USB laadpoort en automatische verlichting.

Lees verder
vouwfiets

Vouwfiets kopen in Antwerpen? Met deze tips doe je het doordacht.

Dus: je wilt een vouwfiets kopen in Antwerpen? Dan is de kans groot dat je overdonderd wordt door het aanbod. Vouwfietsen kopen, dat kan in alle vormen en formaten, prijsklassen, kleuren, uitrustingsniveaus… Je hoofd zou er van beginnen tollen. Gelukkig is er iBike, dé specialist voor je vouwfiets in Antwerpen. Dankzij onze handige tips, selecteer […]

Lees verder

Elektrische vouwfiets voor je dagelijkse mobiliteit

Zou een elektrische vouwfiets ideaal zijn om je dagelijks te verplaatsen en mee te nemen in je auto, trein of bus? Je elektrische vouwfiets voor je dagdagelijkse mobiliteit Stel je eerst de volgende vragen. Waarom heb je een vouwfiets nodig die elektrisch aangedreven wordt? Wanneer ga je die precies gebruiken? Heb je voor een korte afstand écht ondersteuning […]

Lees verder

Met je Brompton door Antwerpen

Op 3 juni vieren we het belang van de fiets De Verenigde Naties heeft zondag 3 juni officieel uitgeroepen tot Wereld Fietsdag. De resolutie werd aangenomen door een consensus van 193 lidstaten en nodigt alle lidstaten en relevante belanghebbenden uit om het bewustzijn van de Wereldfietsdag te vieren en te bevorderen. Extra aandacht moet gaan naar […]

Lees verder

Een Brompton voor elke businessman

Dames en heren. Geef toe. Elke man heeft wel een lijstje met hebbedingetjes die hij ooit wil aanschaffen of cadeau krijgen.
Autorijden doen we met een stevig merk als BMW of Mercedes. Rond je pols draag je wellicht een Apple Watch of een hybride model van Michael Kors en je meet al je sportinspanningen met Strava. Herkenbaar?
Voeg vandaag gerust een item toe aan je lijstje: je Brompton vouwfiets!

(meer…)

Lees verder
vouwfiets

Met een vouwfiets geraak je overal

Een vouwfiets of plooifiets kan je inklappen of opvouwen om minder plaats in te nemen. Het is lichter dan een klassieke fiets en ideaal als je verschillende vervoersmiddelen combineert (combimobiliteit of ketenmobiliteit). In een garage, een appartement of de koffer van je wagen neemt de vouwfiets weinig plaats in. Fietskeuze Redenen genoeg om te kiezen voor een vouwfiets. Denk dus eerst goed na over welke verplaatsing je […]

Lees verder

Je stadswoning sneller verkocht mét een fiets

Vastgoed mét mobiliteit. Dat de stad Antwerpen moeilijk bereikbaar is, weet iedereen. Wie in de stad Antwerpen een eigendom wil verkopen of verhuren, houdt daar dus best rekening mee. Hoe kan je dat doen? Door de verschillende opties qua mobiliteit duidelijk te vermelden in je ‘advertenties’. Welke tram-en bushaltes zijn er in de buurt? Wat zijn de parkeermogelijkheden voor je auto? Hoe ver stap je naar het centrum? … (meer…)

Lees verder

Een ebike vakantie: iets voor jou?

Op zoek naar een sportieve vakantie? Waarom niet eens een elektrische fiets betrekken in heel het gebeuren? In plaats van te zwoegen op een lastige col of te liggen puffen bij het warme weer, zorgt een e-bike net voor dat tikkeltje extra comfort. Een fietsvakantie zoals je ze nog nooit had ingebeeld. Johan Cooymans van iBike Ekeren overloopt de vele mogelijkheden.

(meer…)

Lees verder

Kwartier sneller thuis met 60kg boodschappen

Peter is commercieel vertegenwoordiger in Antwerpen en een overtuigde fietsgebruiker. Hij bezoekt zijn klanten van Oostende tot Hasselt. Niet met zijn firmawagen, maar met de fiets soms in combinatie met de trein.

Hoe hij dat doet? Door anders te denken en de auto niet vanzelfsprekend als eerste oplossing naar voor te schuiven. (meer…)

Lees verder
Jeroen iBike vouwfiets

ATV OP BEZOEK IN de vouwfietsenwinkel

In het voorjaar van 2017 bracht ATV ons een bezoekje. De focus was onze unieke concept store aan ’t Eilandje. Hier kan je enkel terecht voor advies en aankoop van verschillende compacte fietsen, plooibaar of niet-plooibaar. Vouwfietsen zijn enorm in trek en kennen diverse toepassingsgebieden. Marc en Jeroen van iBike geven toelichting aan Zoë Van Gastel van […]

Lees verder