fbpx

De crème de la crème in design: Creme Cycles

Voor velen is een fiets meer dan een vervoersmiddel op twee wielen. Het is een stukje van onszelf. Daarom willen we niet enkel een degelijke fiets, we willen ook dat die er goed uitziet. Een merk dat bijzonder veel aandacht besteedt aan de looks, is Creme. Verkrijgbaar bij iBike en ràzend populair.

Ontworpen en handgemaakt in Europa. Dat zijn de pijlers van het merk. Zelf noemen de makers hun fietsen een eerbetoon aan materiaal, details en vakmanschap. Ze gaan er prat op tijdloze designs te ontwikkelen. Bestel je vandaag een fiets uit een specifieke reeks, dan ziet diezelfde reeks over een aantal jaar wellicht nog gelijkaardig uit.

Omdat de fietsen zo’n streling voor het oog zijn, selecteerden we enkele opvallende modellen. De roots van het merk liggen bij stadsfietsen, maar ondertussen zijn er ook sportievere modellen en zelfs e-bikes. Een overzicht!

Caferacer

In de jaren 50 en 60 was een model als dit gewoon de standaardfiets. Vandaag zijn ze bezig aan een ware revival. Deze parel is er zowel voor mannen als vrouwen. Stijlvol, stevig en de geknipte partner voor dagelijks gebruik.

La Ruta

Een sexy stalen frame. Zo omschrijft de fabrikant zelf de fietsen uit deze reeks. We hadden het zelf eerlijk gezegd niet beter kunnen doen. Want als je deze gravelfiets ziet, krijg je toch spontaan fietskriebels? Trek snel die koersoutfit aan, vul je bidon en vertrekken maar. Op avontuur op alle terreinen!

Holy Moly

Niks zo tijdloos als een Hollandse fiets. En hoewel Crème geen Nederlandse merk is, hebben ze ook een model geïnspireerd op de klassieker van onze noorderburen. Is een geweldig comfortabele verplaatsing voor jou even belangrijk als de bestemming waarheen je fietst? Dan is deze ongetwijfeld de perfecte reisgezel.

Ristretto On+

Crèmefietsen hebben ook de sprong naar e-bikes gemaakt. Het pronkstuk van deze gracieuze elektrische trapper? De carbon riemaandrijving. Een nieuwe technologie die, zoals we eerder schreven, duurzamer is en minder onderhoud vraagt dan een klassieke tandwielketting. Futureproof dus!

Mia

Ook voor de allerkleinsten is er een aanbod. Onze persoonlijke favoriet is het exemplaar met – je leest het goed – feestelijke en kleurrijke eenhoorns. Het sprookjesachtige patroon siert het model van kop tot teen. Ooit al zo’n schattige fiets gezien?

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *