fbpx

Valentijn in het vooruitzicht? Ontdek de mooiste fietsroutes in Antwerpen, met z’n tweeën

Niets roept “Welle zien mekaar gère” als met z’n tweeën rinkelend doorheen de koekenstad fietsen. Met Valentijn voor de deur lijkt het ons hét moment om de mooiste fietsroutes in Antwerpen eens op een rijtje te zetten.

Van biertje naar biertje of liever met z’n twee genieten van de architecturale parels van ’t Stad? iBike serveert je liefdevol de mooiste lijst van fietsroutes in Antwerpen, geserveerd op een bedje van je eigen interesses en afgewerkt met amoureus plezier à volonté.

De knapste fietsroutes in Antwerpen

Wij kunnen je enkel de weg wijzen. Het romantische ingrediënt, daar moet je zelf voor zorgen. Gelukkig vind je op elke fietsroute in Antwerpen wel een gezellig cafeetje of smakelijk restaurantje om samen even rustig te genieten. Kies de route waar je blij van wordt, spring samen op de fiets en hup met de geit. Samen eens goed doortrappen is nu eenmaal hét geheim van een gelukkige relatie.

  1. De Bollekesroute

Hét bier van Antwerpen? Dat moet toch wel het Bolleke zijn. Daarom stippelde Brouwerij De Koninck een gevarieerde fietsroute uit die je kan eindigen met een bezoekje aan de brouwerij zelf. In de tussentijd ontdek je Antwerpen, geniet je van – natúúrlijk! – een smakelijk Bolleke en ontdek je de mooiste hoekjes van ’t Stad. Lees er hier meer over!

  1. De Havenroute

Romantiek omgeven door industrie? Klinkt misschien vreemd, maar dat ís het niet. De Havenroute geeft je een unieke blik op de bruisende haven van Antwerpen. Je wisselt groene pareltjes af met imposante bezienswaardigheden. En als je even genoeg hebt van je fiets, spring je in een oogwenk de waterbus op, die je kabbelend over de Schelde voert. Meer weten? Hier zo!

  1. De architectuurroute

Een onmisbare fietsroute in Antwerpen, al zeggen we het zelf. Doorkruis de 32 kilometer lange route en val van de ene verbazing in de andere. Vergaap je aan indrukwekkende art-décoparels die afgewisseld worden met stoere Bauhaus-creaties en ander lekkers. Spijker je kennis over architectuur even bij voor je vertrekt en blaas je geliefde van zijn of haar sokken met je expertise. Niets zo aantrekkelijk als een belezen M/V. Hier vind je alvast wat leesvoer.

  1. Urban Jungle

Wakker het vuur aan met weergaloos avontuur. Deze fietsroute in Antwerpen leidt je recht naar het hart van de Stad. Inclusief uitdagende hindernissen zoals tramsporen en eeuwenoude kasseien. Hou je smartphone bij de hand, want als er één Instagramwaardige fietsroute in Antwerpen in deze lijst staat, dan wel deze. Ontdek er hier alles over!

  1. De iBike-ik-wil-een-nieuwe-fiets-route

Toch nét iets te hard moeten trappen om vooruit te geraken? Te veel last van platte banden, afhakende fietskettingen of ander vervelend geneuzel? Laat slecht materiaal je liefdestochtje niet vergallen. Rij op je gemakje van iBike-fietsenwinkel naar iBike-fietsenwinkel. Zo ontdek je jouw nieuwe tweewieler in ons uitgebreide assortiment én zie je alle uithoeken van ’t Stad. Onze iBike-winkels zijn immers mooi verspreid over het hele Antwerpse grondgebied.

Waar wacht je nog op? Spring met z’n tweeën de fiets op, peddel doorheen de mooiste hoekjes van ’t Stad en ontdek de fietsroute in Antwerpen die bij jullie past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *