award

Design & Innovation Award voor Supercharger 45km/h

Riese en Müller is een Duitse premium fietsfabrikant gespecialiseerd in elektrische fietsen en elektrische bakfietsen. Comfort en ergonomie zijn hun troeven. Deze fietsen stralen Italiaans design uit met toch die Duitse ‘gründlichkeit’.

Design & Innovation Award 2018

Het model Supercharger 45km/h van Riese & Müller zijn bekroond met de Design & Innovation Award 2018. De in 2013 ingestelde award is de belangrijkste in de bike-industrie. De ingediende producten worden uitvoerig getest, gekeurd en besproken door een ervaren team van de tijdschriften Enduro Mountainbike, E-Mountainbike en Gran Fondo. De Design & Innovation Award is de enige award die zich zowel richt op de gebruiker als op de industrie.

Riese & Müller

Supercharger 45km/h

“Dat dit super model deze super prijs in de wacht sleept, verbaast ons niks” stelt Dominic van iBike.

“De relatie iBike en Riese & Muller is van bij het begin van het ontstaan van High speed bikes één grote match geweest! Al gauw hadden de iBikers ingezien dat dit dé mobiliteistfiets van de toekomst is.”

De oerdegelijke gesloten Nuvinci versnellingen naaf (Enviolo) kan de hoge krachten aan, de Gates aandrijfriem is erg slijtvast en vooral onderhoudsvriendelijk.

 

Dual batterijen

Daar Riese und Muller een premium partner van Bosch is, hebben zij als een van de weinige fabrikanten interne Bosch 1000Wh dual batterijen (2x 500Wh) in hun fietsen. Die hebben een veel gelijkmatigere stroomafgave en langere levensduur zodat de dagelijkse commuter of pendelaar nog verder met een volle tank zijn dagen rond komt.

dual battery

 

Ook de overbemeten verende voorvork die met lucht en olie werkt is een van de meest comfortabele en veilige  vorken voor een optimale wegligging over ruiger terrein en lange ritten.

 

iBike heeft een ruim assortiment Riese & Muller op voorraad om jezelf tijdens een testrit en een gesprek met een van onze enthousiaste iBikers te overtuigen van deze Duitse kwaliteit.

Tot in één van onze acht iBike winkels!