fbpx

E-bikes: spek voor ieders bek

E-bikes zijn er in verschillende maten en gewichten. Van compacte vouwfietsen tot eentje die 45 kilometer per uur haalt, het aanbod is uitgebreid en op maat. Of zoals het gezegde luidt: voor elk wat wils. Een overzicht!

Type e-bike 1: Stadsfiets

Snel een boodschap halen of een terrasje doen in het centrum? Met een elektrische stadsfiets wordt dat een eitje. Baan je gezwind een weg door de stad en geniet van een gezellige fietsrit!

Ontdek alle stadsfietsen

Type e-bike 2: Hybride fiets

Een hybride elektrische fiets combineert het beste van twee werelden. Je fietst er mee naar het werk, maar hij is even goed uitgerust om tijdens je vrije tijd een toertocht te maken. Trappen op eigen kracht of met trapondersteuning? Aan jou de keuze. Sportief, betrouwbaar en duurzaam is het sowieso!

Ontdek de hybride modellen

Type e-bike 3: Vouwfietsen

Hét toverwoord bij elektrische vouwfietsen? Compact. Of je ze nu meeneemt op de bus, trein of in de koffer van je auto: een vouwfiets vindt altijd z’n plek. Ben je vaak onderweg van en naar steden? Dan is een vouwfiets misschien wel iets voor jou. De elektrische trapondersteuning maakt het extra makkelijk.

Naar de elektrische vouwfietsen

Type e-bike 4: Elektrische bakfiets

Moderne trekpaarden, zo kan je elektrische bakfietsen misschien ook noemen. Met een trapper als deze vervoer je vlot een volle bak. Boodschappen of kinderen, je brengt ze zonder verpinken op hun bestemming. Zelfs een lichte helling is geen probleem voor dit eigentijds alternatief voor een gezinswagen.

Naar alle merken elektrische bakfietsen


Type e-bike 5: Speed Pedelecs

De Rolls royce onder de elektrische fietsen. Deze krachtpatsers halen tot 45 kilometer per uur en zijn daarmee dé 21ste eeuwse oplossing voor wie een eindje onderweg is naar het werk. Snel, efficiënt en zonder zweetplekken. Drie keer check!

Naar de snelle elektrische fietsen

Type e-bike 6: Koersfietsen & mountainbikes

Wordt het fysiek soms wat knarsetanden, maar wil je de groep volgen en dezelfde hellingen temmen? Ben je, met andere woorden, op zoek naar een sportief duwtje in de rug? Dan is een elektrische koersfiets of mountainbike misschien iets voor jou?

Naar de e-racefietsen

Naar de e-mountainbikes

Benieuwd naar meer? Zaterdag 16 maart is Park Spoor Noord het decor voor het E-bike Test Event. 19 grote merken zijn op de afspraak. Alle testritten zijn ondertussen volzet, maar kom zeker eens langs om meer te weten te komen over de verschillende modellen, accessoires, fietsroutes en financieringsmogelijkheden.

Tagged , , ,