fbpx
e-bike testevent

ebikes testen in Park Spoor Noord

Om de verspreiding van het Corona-virus in te dammen hebben we samen met onze partners, de fietsmerken en fietswinkels besloten om het e-Bike Test Event Antwerpen uit te stellen. Hoe spijtig we dat ook vinden, het is duidelijk dat de veiligheid en de volksgezondheid primeren. We bekijken hoe en wanneer we het evenement op een later moment kunnen organiseren.  Van zodra we een nieuwe datum vinden, hoort u dat van ons. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Uitgeverij Cascade, met onder meer het wetenschappelijk tijdschrift Eos in de portefeuille, nodigt geïnteresseerden uit om in Park Spoor Noord elektrische fietsen uit te testen en er alles te weten te komen over e-bikes. Het park wordt voor een dag omgetoverd tot één groot testparcours.

1.5 kilometer testparcours

“Binnen een jaar of twee ruilt iedereen zijn gewone fiets in voor een elektrisch exemplaar ”, meent Luc Van Ginneken van uitgeverij Cascade, de organisator van het e-bike-evenement in Antwerpen. Vanuit die optiek wordt op zaterdag 14 maart in Park Spoor Noord een parcours van 1.5 kilometer vrijgemaakt voor alle geïnteresseerden die het een of andere type van elektrische fiets willen uittesten. “We hebben vertegenwoordigers van 20 verschillende fietsmerken uitgenodigd. Ze krijgen allemaal een stand in de loods van het park. Een fiets aankopen kan die dag niet, maar we geven bezoekers wel de kans om alle mogelijke modellen van de verschillende merken te testen op een groot parcours. Dat zullen er meer dan honderd zijn. Op die manier kunnen de mensen perfect aanvoelen waar de verschillen zitten. “

Het evenement op 14 maart is gratis, maar wie een e-bike wil testen, moet zich daar op voorhand voor inschrijven via www.e-biketestevent.be.

ebike testevent

Bakfietsen

Ook bakfietsen, heel populair is in Antwerpen, zullen voor het eerst vertegenwoordigd zijn op dit event. Samen met iBike nodigt organisator Cascade heel wat leveranciers van bakfietsen uit. Voornamelijk elektrische bakfietsen.

Kom testrijden en laat je adviseren

Onze winkel in de Lange Lozanastraat is gespecialiseerd in bakfietsen. Je kan er vooraf of nadien advies inwinnen en uiteraard ook testrijden. Je kan ook op afspraak komen. Dat is handig.

Speed pedelec

Ook de speed pedelec, die heel populair is in Antwerpen, zal vertegenwoordigd zijn. “Voor deze snelle bolides wordt een apart stukje parcours voorzien waar gebruikers de volle snelheid kunnen testen zonder een gevaar te vormen voor andere fietsers. Er zullen ook diverse informatieve stands staan, waar bezoekers alles te weten komen over het huidige aanbod, accessoires en de financieringsmogelijkheden.”

Kom testrijden en laat je goed adviseren in één van de acht iBike-winkels

Alle iBike-winkels zijn zaterdag 14 maart open om je uitvoerig te laten adviseren. In onze winkel te Wilrijk en Antwerpen kan je ook op afspraak advies inwinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *