Een Brompton voor elke businessman

Dames en heren. Geef toe. Elke man heeft wel een lijstje met hebbedingetjes die hij ooit wil aanschaffen of cadeau krijgen.
Autorijden doen we met een stevig merk als BMW of Mercedes. Rond je pols draag je wellicht een Apple Watch of een hybride model van Michael Kors en je meet al je sportinspanningen met Strava. Herkenbaar?
Voeg vandaag gerust een item toe aan je lijstje: je Brompton vouwfiets!

Een fiets geboren (voor) in de stad

Brompton vouwfietsen worden met de hand gemaakt in Londen. Brompton fabriceert er zo’n 45.000  per jaar en is daarme UK’s grootste fietsfabrikant. De opvouwbare fiets is enorm trendy in de Britse hoofdstad en ver daarbuiten. Wie ooit met een Brompton heeft gereden, wil nooit meer terug.

De topkwaliteit van deze fiets maakt een Brompton ongelooflijk duurzaam en uniek. Een Brompton is de meest compacte vouwfiets die handig plooit tot een rollend pakketje dat je overal kan meenemen. Handig dus voor elke business man en -vrouw. Met een Brompton verhoog je je mobiliteit in de stad en wakker je het gevoel van vrijheid aan. Met heel wat specifieke accessoires kan je een sterke eigenheid creëren rond je vouwfiets.

Enkele voordelen op een rijtje

Uiteraard makkelijk en snel te plooien. De gemiddelde plooitijd bedraagt ongeveer 10 seconden.
Een Brompton vouwfiets past in elke autokoffer en door zijn lichte constructie is hij er ook makkelijk in en uit te nemen.
Hij mag gratis mee op tram, bus of trein (en past als één van de enige vouwfietsen perfect onder je zetel !).
Je schuift hem makkelijk mee onder tafel op restaurant en je creëert een vorm van aandacht. Een Brompton staat voor een levensstijl in plaats van ‘gewoon’ een vervoermiddel.

Gratis testfase van 24u

De keuze van de vouwfiets van een Brompton is zeker en vast een bewuste keuze. Test de fietsen die je interesse wegdragen. Dit is de enige manier om écht te vergelijken. Brompton heeft verschillende uitvoeringen die het gedrag bepalen. Al deze modellen kan je in onze unieke iBike vouwfietsenwinkel uitproberen.

Als enige concept vouwfietsenwinkel in België kan je er ook andere merken en modellen uittesten en advies vragen. De koffie staat er altijd klaar. Wil je een Brompton gratis uitproberen gedurende 24u?  Laat je gegevens achter en we contacteren je vrijblijvend.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *