fbpx

Een muts, een helm? Een Ribcap!

Een muts die geen muts is. Een helm die geen helm is. Niks is wat het lijkt bij de Ribcap, een inventief en modieus accessoire om beschermd door weer en wind te fietsen.

De aprilse grillen mogen dan al achter de rug zijn, een koude avond of regenvlaag loert steeds om de hoek. Een sjaal en muts komen niet enkel ‘s winters van pas in ons zogeheten tochtgat aan de Noordzee. Dat hebben ze bij Ribcap goed begrepen. En wat nog beter is: een Ribcap is niet enkel een mooie muts. Door de beschermende laag die eraan vasthangt, zorgt het potske ook voor je veiligheid.

Beschermend schuim

Sinds de VTM-reeks weten we het allemaal: safety first! Het geheim wapen dat Ribcap daarvoor inzet, noemen ze ‘Soft protection technology’. De ingenaaide beschermpads uit Zwitserland absorberen kleine schokken en zorgen ervoor dat je geen schrammen of schaafwonden oploopt.

De beschermende mutsen zijn flexibel, discreet en houden je hoofd lekker warm. Die flexibiliteit mag je trouwens zeer letterlijk nemen: je vouwt de muts makkelijk op om op te bergen in je tas of kast.

Nog een grote troef van deze elegante hoofddeksels? Hun ademend vermogen. Draag een Ribcap en je vergeet bij wijze van spreken dat je iets op je hoofd hebt. Hét accessoire dus voor hippe stadsfietsers die graag van vrijheid genieten of voor outdoorsporters. De mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen.