fbpx

Fiets laten herstellen bij iBike: al uw vragen duidelijk beantwoord

De laatste tijd krijgen we vaak de vraag: “Kan ik mijn fiets laten herstellen bij iBike?” Het antwoord is niet altijd eenvoudig.

Jammer genoeg, moeten we mensen soms teleurstellen. Niet omdat we dat graag doen. Maar omdat we alleen de hoogste kwaliteit willen leveren – zowel op het gebied van verkoop als op het gebied van herstellingen.

Fiets laten herstellen bij iBike: zo moeilijk kan dat toch niet zijn?

Als het aan ons lag, kon iedereen zijn fiets laten herstellen bij iBike. Maar zo eenvoudig is het niet.

Er is een groot tekort aan fietsherstellers. Daarom moeten we onze tijd slim verdelen. Wil je je fiets laten herstellen bij iBike? Dan verwacht je dat het goed gebeurt, met de nodige aandacht én volgens de regels van de kunst.

Kan je je fiets laten herstellen bij iBike? Doe de test!

Wees gerust, ook voor herstellingen hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaarden. Maar dat betekent ook dat we prioriteiten moeten stellen.

Wil je je fiets laten herstellen bij iBike? Beantwoord dan deze twee simpele vragen vóór u naar de winkel komt. Dan weet u meteen of we u kunnen verder helpen.

  1. Heb je je fiets gekocht bij iBike (of bij de winkel die iBike overnam)?
  • Ja? Kom dan gerust langs. Je weet dat de service bij iBike niet stopt nadat je je fiets hebt aangekocht. Onze eigen klanten krijgen altijd prioriteit en zijn 100% zeker van een vlotte, hoogwaardige herstelling binnen de kortst mogelijke termijn.
  • Nee? Ga dan meteen naar vraag 2.
  1. Bezit je een fiets van een merk dat we ook bij iBike verkopen?
  • Ja? Dan kunnen we theoretisch alvast je fiets herstellen. We kennen het merk, beschikken over de onderdelen én kunnen garanderen dat het werk volledig volgens de voorschriften gebeurt (denk oa aan de garantie). Neem contact met ons op en we bepalen samen wat de beste oplossing is. Let wel: hou er rekening mee dat als je je fiets niét bij iBike aankocht, de wachttijd langer kan zijn. Onze fietsherstellers doen hun uiterste best om iedereen vlot te helpen.
  • Nee? Het spijt ons, maar fietsmerken die we niet kennen, kunnen we niet herstellen. Hieronder lees je waarom.

 

Fiets laten herstellen bij iBike: waarom geen externe merken?

We doen er alles aan om onze klanten een hoogstaand assortiment aan fietsen, elektrische fietsen, speed pedelecs en e-bikes aan te bieden. We speuren voortdurend de markt af naar de beste kwaliteit.

Fietsmerken die we niet kennen of aanbieden, hebben ook vaak specifieke vereisten en merkeigen onderdelen op het gebied van onderhoud en herstelling. Bovendien kan de kwaliteit soms te wensen overlaten, denk aan supermarktmodellen.

We kiezen ervoor om ons te focussen op merken waarin we gespecialiseerd zijn. Daar kunnen we met volledige zekerheid feilloze herstellingen garanderen.

Fietshersteller? Kom bij ons werken!

Wil je je fiets laten herstellen bij iBike? Dan weet je na het lezen van deze blog of dat kan. Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt.

Ben je zelf fietshersteller en op zoek naar een toffe job? Stuur dan snel jouw gegevens naar iBike! We kunnen je expertise goed gebruiken in één van onze ateliers.

 

 

2 thoughts on “Fiets laten herstellen bij iBike: al uw vragen duidelijk beantwoord

  1. Personneel eilandje zeer hulpvaardig en vriendelijk. Ze vervangen direkt een band zonder kosten. Heb er dan bij volgende bezoek 2 fietshelmen gekocht.

    1. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *