Fietsen als professional

Uitdagingen als ondernemer

Ondernemers, freelancers en bedrijven hebben heel wat uitdagingen.

Mobiliteit

De mobiliteit in onze stad is vandaag wellicht je grootste uitdaging. De juiste fiets voor elke medewerker biedt je heel wat oplossingen.

Talentvolle medewerkers

Talentvolle medewerkers vinden en houden is vandaag een evengrote uitdaging. Iedereen zoekt voortdurend het evenwicht in verloning. Elke loonopslag is duur. Jijzelf en je medewerkers houden er netto weinig van over.

Je bedrijfsimago

Je imago is evengoed een belangrijke uitdaging. Een imago waarbij je klanten en je medewerkers vlot je bedrijf kunnen bereiken kleurt maar best een beetje groen vandaag. In Antwerpen een mobiliteitsoplossing uitstralen is geen overbodige luxe.

Fiscale investering

Investeer in een fiets voor jezelf als ondernemer, vrij beroep, freelancer én schenk jezelf en je medewerkers een belastingvriendelijke (elektrische) fiets. Van één fiets voor jezelf als ondernemer tot een fietsplan voor 100-den fietsen voor je medewerkers. iBike heeft hierover ruime expertise en ervaring in huis.

Oplossingen: iBike of B2Bike

Wens je fiets(en) meteen aan te schaffen en 120% fiscaal af te schrijven? Welkom bij iBike.

Overweeg je te huren of te leasen? Dan ben je welkom bij B2Bike waar iBike toe behoort. B2Bike begeleidt je bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan.