fbpx

Fietsen voor bedrijven

Uitdagingen als ondernemer, overheid en bedrijf

Ondernemers, freelancers, overheden, bedrijven en andere organisaties hebben heel wat uitdagingen. Hoe trek je talentvolle medewerkers aan? Hoe tref je maatregelen ivm de mobiliteit? En welk bedrijfsimago wil je uitstralen?

Talentvolle medewerkers

Talentvolle medewerkers vinden en houden is vandaag een evengrote uitdaging. Iedereen zoekt voortdurend het evenwicht in verloning. Elke loonopslag is duur. Jijzelf en je medewerkers houden er netto weinig van over.

Mobiliteit

De mobiliteit in onze stad is vandaag wellicht je grootste uitdaging. De juiste fiets voor elke medewerker biedt je heel wat oplossingen en zorgt voor gezonde medewerkers en minder absenteïsme.

Je bedrijfsimago

Je eco-imago of eco-credibiliteit: het imago waarbij oa je klanten en je medewerkers vlot je bedrijf kunnen bereiken. In Antwerpen een mobiliteitsoplossing uitstralen is geen overbodige luxe.

Fiscale investering

Investeer in een fiets voor jezelf als ondernemer, vrij beroep, freelancer en als werkgever voor je medewerkers. Schenk jezelf en je medewerkers een belastingvriendelijke (elektrische) fiets.

Van één fiets voor jezelf als ondernemer tot een fietsplan voor 100-den fietsen voor je medewerkers. iBike heeft hierover ruime expertise en ervaring in huis.

Oplossingen: iBike of B2Bike

Wens je de fiets(en) meteen aan te schaffen of te financieren en fiscaal af te schrijven? Welkom bij iBike. 

Overweeg je te huren of te leasen? Dan ben je welkom bij B2Bike, het grootste fietsbedrijvennetwerk waar iBike toe behoort. B2Bike begeleidt je bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan.

Fietsen heeft hetzelfde effect als hardlopen.
Fietsen ontspant, waarbij ook de buitenlucht een belangrijke rol speelt.
Wind waait de hersens schoon.
Margriet Sitskoorn, hoogleraar klinische neuropsychologie

Meer dan 100 Antwerpse bedrijven fietsen al met iBike