fbpx

Fietsen voor professionelen en bedrijven

Investeren in bedrijfsfiets vóór eind 2018? Drie keer winst!

Het laatste kwartaal van 2018 is volop aan de gang. Veel zelfstandigen en kleine bedrijven zoeken naar mogelijkheden om op de valreep nog enkele uitgaven te doen. Jij ook? Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou.

fietsen als zelfstandige

Bedrijfsfiets voor uw zaak: driedubbele winst

Met een (elektrische) bedrijfsfiets pleziert je niet alleen jezelf. Zelfs je boekhouder geniet mee. Een elektrische fiets kopen of leasen met je zaak, heeft immers niet alleen voordelen op het gebied van mobiliteit. Ook fiscaal word je in de watten gelegd.

En dan hebben we het nog niet gehad over de gezondheids- én loonwinst voor u en uw werknemers. Een bedrijfsfiets kopen vóór eind 2018, dat is dus driedubbel profijt voor uw zaak of activiteit.

Direct overtuigd? Kies uw nieuwe bedrijfsfiets bij iBike, dé specialist in bedrijfsfietsen!

Winst 1: fiscale winst

Géén voordeel alle aard als je de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer. Géén RSZ-bijdragen – zelfs niet op het privégebruik van je fiets. Kosten die voor 120% aftrekbaar zijn, zélfs alle omkaderende diensten zoals onderhoud, stallingen, fietstassen, omkleedruimtes… Als het aan je boekhouder lag, stond die nieuwe elektrische bedrijfsfiets al in je garage.

De enige voorwaarde? Je bedrijfsfiets moet voldoen aan alle voorschriften om zich te bewegen op de openbare weg. Voor de rest heb je een vrije keuze. Elektrische bedrijfsfiets, speed pedelec of gewone stadsfiets: de fiscale voordelen blijven dezelfde.

Méér weten over de fiscale winst van uw bedrijfsfiets? Lees er hier alles over.

Winst 2: mobiliteitswinst en gezondheidswinst

Het klinkt eenvoudig en dat is het ook: door de auto (deels) in te ruilen voor de fiets, boek je een ontzettend grote mobiliteitswinst en gezondheidswinst. Je wint vaak niet alleen tijd bij je verplaatsingen – zeker in een stedelijke omgeving. Je wordt er simpelweg gezonder van. En dat resulteert in een lager ziekteverzuim. Dat beweren wij niet, dat wordt gestaafd door tal van onderzoeken.

Met een speed pedelec – een elektrische bedrijfsfiets die tot wel 45 kilometer per uur rijdt – overbrug je bovendien moeiteloos ook langere woon-werktrajecten. Materiaal vervoeren? Dat doet u makkelijk met een elektrische cargobike (zoals deze slimme ondernemer).

Bereken zelf de gezondheidswinst voor je bedrijf via deze pagina!

Winst 3: financiële winst en loonwinst

Je hebt het vast al horen waaien: het mobiliteitsbudget wordt volop uitgerold. De basis van de zaak is eenvoudig. Je combineert met één budget alle mogelijke vervoersmiddelen. Dus ook een elektrische bedrijfsfiets – die bovendien financieel en fiscaal ontzettend voordelig is. Je geeft jezelf én je medewerkers meer vrijheid. En nog belangrijker: meer nettoloon.

Want in tegenstelling tot dure (vervuilende) wagens, betaal je op je elektrische bedrijfsfiets géén voordeel alle aard. Resultaat: heerlijk mobiel én meer netto-budget over voor de leuke dingen in het leven.

Tijd om te investeren in een bedrijfsfiets? Pak het slim aan en geniet optimaal van alle voordelen:

1.     Kijk op deze website.

2.     Kies en bestel je bedrijfsfiets.

3.     Maak een slimme uitgave in het laatste kwartaal van 2018.

4.     Ontvang je nieuwe bedrijfsfiets(en) in 2019.

 

Waarom je bedrijfsfiets kiezen bij iBike.be?

–        Ruimste keuze voor elk budget

–        Kopen of leasen

–        Superieure ondersteuning en dienst-na-verkoop

–        Professioneel advies

–        Alle denkbare fietsen en bedrijfsfietsen in assortiment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *