fbpx

Abus Helm Hyban Centium L 58-63

99,95

Dit product interesseert me wel
SKU: ABUS AH12627 Categorie:
Meer over Abus

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Eancode

4003318126277

Kleur

Zilver

Modeljaar

2020

Merk accessoire

Abus

Abus helm Hyban Core Centium L 58-63cm.Modieuze en trendy fietsers hebben met de Hyban Core precies de juiste fietshelm. De moderne kleurencombinaties en de contrasterende bandjes zijn een modieus statement voor alle stijlvolle fietsers. De Hyban Core combineert een zeer robuuste harde schaal met extreem veel ventilatieopeningen. Dit maakt de Hyban Core de perfecte helm voor dagelijks gebruik in de stad. Wilt u zich onderscheiden van de massa? De Hyban Core Centium heeft de helmschaal in roestvrij stalen uiterlijk, de helmklep van leer en het donkere achterlicht zorgen voor een uniek ontwerp. Abus hard shell-helmen worden gekenmerkt door hun robuustheid. De slagvaste buitenschaal is bestand tegen kleine slagen, bijvoorbeeld wanneer de helm onbedoeld van de tafel of uit de kast valt. Voor extra veiligheid op de weg is de helm voorzien van reflectoren en led-achterlichten. Het led-achterlicht is hoog aangebracht en zorgt voor een betere zichtbaarheid. De hoge positie van het achterlicht zorgt ervoor dat deze niet kan worden afgedekt door sjaals, hoge kragen of rugzakken. De doordacht geplaatste en zeer effectieve reflectoren verhogen de zichtbaarheid in moeilijke weer- en lichtomstandigheden. Deze helm beschikt over een speciaal insectengaas, wat uitgebreide bescherming biedt tegen insecten.