fbpx

19 Riese & Müller Delite GX Rohloff HS

Framemaat

49 cm, 54 cm, 56 cm

Kleur

Blauw, Grijs, Rood, Wit

Merk

Snelheid

45 km/h

7959,00

Delite GX rohloff HS

Wie veeleisende bergtrajecten aflegt of sportieve tochten door de stad en in een landelijke omgeving maakt, heeft de extreem robuuste elektronische 14-speed naafversnelling Rohloff E-14 nodig, die nagenoeg onderhoudsvrij is en over een enorm overbrengingsbereik en een verzet tot 520% beschikt. Schakelen in stilstand is eveneens mogelijk. De Bosch Performance Speed motor ondersteunt u tot 45 km/h. Een topuitrusting met Control Technology met volledige vering, Schwalbe Rock Razor fat tires en hydraulische Magura MT4 schijfremmen zorgt voor nog meer rijplezier. Het extreem krachtige Supernova M99 Mini voorlicht met 1.250 lumen zorgt voor maximale veiligheid.

Vanaf € 7959 

Meer info ▼

De Delite.

Haalt verre doelen heel dichtbij.

Deze e-bike wil tochten maken. Hele lange, of hele hoge ritten. In de bergen. In de stad. Sportiviteit voert de boventoon. Om een optimaal rijgedrag voor elke lichaamslengte te kunnen waarborgen, zijn er drie framehoogtes beschikbaar met 27,5″-wielen. De trapondersteuning tot 300 % wordt door de krachtige Bosch Performance-aandrijving geleverd, die de kracht met behulp van een uitgekiende sensortechniek perfect naar de weg vertaalt. En wel met een perfecte tractie dankzij Control Technology met volledige vering, en met maximale veiligheid door de optionele Bosch ABS. Kies uw eigen weg. Uw Delite zal er blij mee zijn.

Aandrijving

Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.

 

 

 

 

 

 

Accu

DualBattery 1.000 Wh

Motoren

Afhankelijk van model

Performance CX / Performance Speed

Displays

Afhankelijk van configuratie

Cobi Display / Kiox Display / Intuvia Display

None
Control Technology met ABS-optie

Stenen op uw pad? Geen enkel probleem.

Wij hebben de Riese & Müller Control Technology consequent verder ontwikkeld en geoptimaliseerd: Zo zorgt de perfect afgestemde volledige vering voor een sportieve fietservaring. De vering zorgt er bovendien voor dat oneffenheden u ook bij hoge snelheden niet uit balans brengen. Net zoals bij andere modellen biedt een optioneel ABS-systeem nog meer veiligheid bij het remmen: Het wiel komt binnen de kortste afstand, op elke ondergrond en zonder slippen tot stilstand. En het rijplezier blijft zeker niet achter.

Omdat niet elk avontuur thuis al begint.

De door Riese & Müller geperfectioneerde DualBattery Technology zorgt voor een dubbele actieradius of veel meer hoogtemeters, minder laadpauzes en langer fietsplezier. Daarbij zijn de accu’s zo geplaatst dat het extra gewicht geen merkbare uitwerking heeft op het rijgedrag – en zijn ze allebei gemakkelijk te verwijderen. Met de beschikbare 1000 Wh kunt u geheel nieuwe bestemmingen bereiken. Ook bij dagelijks gebruik hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de actieradius.

None

None
Carbon-riemaandrijving

Eenvoudig. Onverwoestbaar.

Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk – voor alle wensen en elk doel.

Altijd in opperste staat van alertheid.

Dit slot beschikt over harde en zachte tonen: Zodra u uw e-bike met het Abus Bordo Alarm 6000A op slot hebt gezet, is het slot geactiveerd. Bij een lichte beweging van het slot is een korte, zachte toon hoorbaar. Bij een poging tot diefstal gaat een alarm van 100 db af. Geen dief die dan niet de benen neemt. Natuurlijk is dit vouwslot ook nog eens extreem robuust en stabiel – en gelijk aan het accuslot, zodat u voor uw e-bike maar één sleutel nodig hebt.

None

None
COBI.Bike sport Display

Zo geslepen was een e-bike nog nooit.

Het COBI.Bike sport-display brengt de power van een smartphone over op de e-bike: Van intelligente fiets-navigatie tot aan uw favoriete muziek. Van bellen tot fitness-tracking. Van live-weerberichten tot alarminstallatie. Met de gratis COBI.Bike-app wordt uw smartphone een intelligente boordcomputer. Direct op het stuur bevestigd en geheel comfortabel en veilig via de Bosch-bedieningseenheid bij het handvat aan te sturen. En als u uw smartphone bent vergeten? Dan rijdt de fiets natuurlijk gewoon door, alleen zonder cockpit-display.

19 Delite GX Rohloff HS

Wie veeleisende bergtrajecten aflegt of sportieve tochten door de stad en in een landelijke omgeving maakt, heeft de extreem robuuste elektronische 14-speed naafversnelling Rohloff E-14 nodig, die nagenoeg onderhoudsvrij is en over een enorm overbrengingsbereik en een verzet tot 520% beschikt. Schakelen in stilstand is eveneens mogelijk. De Bosch Performance Speed motor ondersteunt u tot 45 km/h. Een topuitrusting met Control Technology met volledige vering, Schwalbe Rock Razor fat tires en hydraulische Magura MT4 schijfremmen zorgt voor nog meer rijplezier. Het extreem krachtige Supernova M99 Mini voorlicht met 1.250 lumen zorgt voor maximale veiligheid.

Motor 

Bosch Drive Unit Performance Speed, 45 km/h

Accu 

DualBattery: Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh (2x)

Display

Bosch Intuvia

UPGRADE MOGELIJK

Schakeling 

Rohloff E-14 Speedhub 500/14, 14-speed naafversnelling, riemaandrijving

Vering 

Control Technology met volledige vering, luchtgeveerde voorvork Suntour Aion 34 / luchtveerelement X-Fusion O2

UPGRADE MOGELIJK

Rem

Magura MT4, hydraulische schijfrem


Elke kleur is de juiste.

Wij zouden u hier iets over de kleurenleer van Goethe kunnen vertellen. Of een kleuradvies in de stijl van een modemagazine kunnen geven. Maar in principe geldt slechts één ding: de mooiste kleur is de kleur die u het beste bevalt.

Solar orange metallic
Deepsea blue metallic
Pearl white
Urban grey metallic

 

Elke centimeter maakt een wereld van verschil.

Een afmetingentabel kan geen proefrit vervangen. Wij willen dat de framehoogte perfect bij uw lichaamsmaten past. Dat kan alleen worden aangetoond met behulp van een proefrit. Onze dealers helpen u met hun geschoolde blik en door te meten om de ideale hoogte te vinden. De ongeveer passende maten vindt u in de tabel.

Lichaamslengte 1.65m – 1.80m : 49cm
Lichaamslengte 1.75m – 1.90m : 54cm
   Lichaamslengte 1.80m – 2.00m : 56cm 

Overzicht. Overal..

De schakelcentrale van een e-bike is de display. Op de bedieningseenheid kan de stand van de trapondersteuning worden ingesteld, de duwhulp aan en uit worden gezet en het menu worden bediend. Het standaard Intuvia-display levert de belangrijkste informatie. Sportief georiënteerde fietsers vinden op het lichte, hypermoderne Kiox-display alle informatie op een klein oppervlak.

Bosch Intuvia standaard
Bosch Kiox €101,90*

Upgrade voor de downhill.

Voor fietsers die trailambities hebben biedt de Fox Float 34 Performance luchtgeveerde voorvork de optimale condities: het GRIP-dempingssysteem vangt schokken van op de weg liggende stenen, stokken of wortels betrouwbaar op en compenseert moeiteloos alle oneffenheden. In 15 fijn afstelbare stappen kan deze hoogwaardig geproduceerde luchtgeveerde voorvork op ieder avontuur ingesteld worden – uphill, downhill, veld- of bospaden of asfalt.

Luchtvering Fox Float611,90 €*

 

Specificaties

Framekleurdeepsea blue metallic*; pearl white*; solar orange metallic*; urban grey metallic*
Geveerde voorvorkSuntour Aion 35 Boost, Air, tapered, 29″, 120mm; Fox Float 34 Performance Boost, Air, 120mm*
VeerelementX-Fusion O2; Fox Float DPS Performance 3 Pos.*
BalhoofdAcros AZX-220, tapered, block lock
ZadelklemKalloy SC-201, 40,0 mm
BuitenbandenSchwalbe Rock Razor 60-584
BinnenbandenSchwalbe SV21
VelgenRodi Tryp35, 27,5″
VoorwielnaafNovatec Boost, QR, 32H
AchterwielnaafRohloff Speedhub E14, 14-speed, 36H
AccuBosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )
MotorBosch Performance Speed, 45 km/h
DisplayBosch Intuvia; Bosch Kiox*
CrankstelRiese & Müller, 170mm, chain ring
Voorblad22T, for Gates drive belt CDX
KettingGates drive belt CDX
Tandwiel19T, for Gates drive belt CDX
ZadelErgon SMC4-L Sport Gel
PedalenVP-196 MTB, Alu
SchakelhendelRohloff E14 electronic shifter
StuurHumpert ergotec ErgoXXL, 31,8 mm
StuurpenHumpert ergotec Charisma, 90 mm, 20°; Humpert ergotec Integra, 110 mm, 20°*
HandvattenErgon ergonomic
RemmenMagura MT4, disc brake
VoorlichtSupernova M99 Mini Pro-45
AchterlichtSupernova M99, integrated plate illumination and brake light
SpatbordenSKS A65R
BagagedragerRiese & Müller
StrapBibia
HupeSpanninga horn
StandaardPletscher Comp 40 Flex
SlotABUS Bordo Plus Alarm
SpiegelBusch & Müller Cycle Star
Framehoogte [cm]49 cm*; 54 cm*; 56 cm*

De specificatietabel toont alle beschikbare onderdelen van dit model – niet alleen de basisuitrusting. Een aantal van de genoemde opties zijn alleen verkrijgbaar tegen meerprijs; zie de configurator. Technische veranderingen en wijzigingen in vorm, kleur en/of gewicht zijn binnen redelijke grenzen voorbehouden.

* Kan afwijken, afhankelijk van de uitvoering of configuratie van het model.

Framemaat

49 cm, 54 cm, 56 cm

Kleur

Blauw, Grijs, Rood, Wit

Merk

Snelheid

45 km/h

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.