fbpx

19 Riese & Müller Homage GT Vario HS

Framemaat

49 cm, 54 cm, 58 cm

Merk

Kleur

Blauw

5819,00

Homage GT vario HS

Snel en comfortabel op pad, in de stad of de natuur in: Met de traploze Enviolo naafversnelling en de extra brede Schwalbe fat tires bent u verzekerd van heel veel fietsplezier. De Bosch Performance Speed motor biedt ondersteuning tot 45 km/h. De Control Technology met volledige vering, het extreem krachtige Supernova M99 Mini voorlicht met 1.250 lumen en de hydraulische schijfremmen Magura MT4 waarborgen maximale veiligheid.

Meer info ▼

De Homage.
Voor de stad. Voor de berg. Voor alles.

Het leven in de stad gaat continu door. En de Homage is ervoor gemaakt om heerlijk relaxed op koers te blijven. Dankzij de geperfectioneerde framegeometrie stapt u zo op de fiets. De geoptimaliseerde, geveerde achterbouw zorgt voor een buitengewoon dynamische fietservaring die alleen een e-bike met perfect afgestemde volledige vering kan bieden. Het design van de Homage is met zijn markante lijnvoering en de geïntegreerde accu bijzonder strak. Uitgerust met de Riese & Müller Control Technology – bij vele modellen optioneel met ABS – overtuigt de Homage bovendien met uitstekend rijcomfort evenals maximale veiligheid in elke situatie. En voor wie ver weg of hogerop wil biedt de optie DualBattery geheel nieuwe bestemmingen en ongeëvenaarde mogelijkheden.

Aandrijving

Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.

Accu’s

Afhankelijk van configuratie

DualBattery 1.000 WhPowerTube van 500 Wh

Motoren

Afhankelijk van model

Performance CXPerformance Speed

Displays

Afhankelijk van configuratie

Cobi DisplayKiox DisplayIntuvia Display

None

Stenen op uw pad? Geen enkel probleem.

Wij hebben de Riese & Müller Control Technology consequent verder ontwikkeld en geoptimaliseerd: Zo zorgt de perfect afgestemde volledige vering voor een sportieve fietservaring. De vering zorgt er bovendien voor dat oneffenheden u ook bij hoge snelheden niet uit balans brengen. Net zoals bij andere modellen biedt een optioneel ABS-systeem nog meer veiligheid bij het remmen: Het wiel komt binnen de kortste afstand, op elke ondergrond en zonder slippen tot stilstand. En het rijplezier blijft zeker niet achter.

 

Kracht die van binnenuit komt.

Het krachtige vermogen in de vorm van een 500 Wh-accu is zo perfect geïntegreerd dat de accu op het eerste gezicht bijna niet te zien is. Maar eenmaal gevonden is hij ook heel gemakkelijk te verwijderen: Hij is er met slechts een handeling naar boven toe uit te tillen – of kan direct op de fiets worden opgeladen. Door de integratie in het frame is de accu tijdens het rijden beschermd tegen vocht en steenslag.

None
None

Omdat niet elk avontuur thuis al begint.

De door Riese & Müller geperfectioneerde DualBattery Technology zorgt voor een dubbele actieradius of veel meer hoogtemeters, minder laadpauzes en langer fietsplezier. Daarbij zijn de accu’s zo geplaatst dat het extra gewicht geen merkbare uitwerking heeft op het rijgedrag – en zijn ze allebei gemakkelijk te verwijderen. Met de beschikbare 1000 Wh kunt u geheel nieuwe bestemmingen bereiken. Ook bij dagelijks gebruik hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de actieradius.

Eenvoudig. Onverwoestbaar.

Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk – voor alle wensen en elk doel.

None
None

Zo geslepen was een e-bike nog nooit.

Het COBI.Bike sport-display brengt de power van een smartphone over op de e-bike: Van intelligente fiets-navigatie tot aan uw favoriete muziek. Van bellen tot fitness-tracking. Van live-weerberichten tot alarminstallatie. Met de gratis COBI.Bike-app wordt uw smartphone een intelligente boordcomputer. Direct op het stuur bevestigd en geheel comfortabel en veilig via de Bosch-bedieningseenheid bij het handvat aan te sturen. En als u uw smartphone bent vergeten? Dan rijdt de fiets natuurlijk gewoon door, alleen zonder cockpit-display.

Altijd in opperste staat van alertheid.

Dit slot beschikt over harde en zachte tonen: Zodra u uw e-bike met het Abus Bordo Alarm 6000A op slot hebt gezet, is het slot geactiveerd. Bij een lichte beweging van het slot is een korte, zachte toon hoorbaar. Bij een poging tot diefstal gaat een alarm van 100 db af. Geen dief die dan niet de benen neemt. Natuurlijk is dit vouwslotook nog eens extreem robuust en stabiel –en gelijk aan het accuslot, zodat u voor uw e-bike maar één sleutel nodig hebt.

None

Homage GT vario HS

Snel en comfortabel op pad, in de stad of de natuur in: Met de traploze Enviolo naafversnelling en de extra brede Schwalbe fat tires bent u verzekerd van heel veel fietsplezier. De Bosch Performance Speed motor biedt ondersteuning tot 45 km/h. De Control Technology met volledige vering, het extreem krachtige Supernova M99 Mini voorlicht met 1.250 lumen en de hydraulische schijfremmen Magura MT4 waarborgen maximale veiligheid.

Motor 

Bosch Drive Unit Performance Speed, 45 km/h

Accu 

Bosch PowerTube 500, 36 V, 13,4 Ah/500Wh

UPGRADE MOGELIJK

Display

Bosch Intuvia met displaysatelliet Nyon

UPGRADE MOGELIJK

Schakeling 

Enviolo 380 R&M Custom, traploze naafversnelling, riemaandrijving

Vering 

Control Technology met volledige vering, luchtgeveerde voorvork Suntour Aion 34 / luchtveerelement X-Fusion O2

Rem

Magura MT4, hydraulische schijfrem


Elke centimeter maakt een wereld van verschil.

Een afmetingentabel kan geen proefrit vervangen. Wij willen dat de framehoogte perfect bij uw lichaamsmaten past. Dat kan alleen worden aangetoond met behulp van een proefrit. Onze dealers helpen u met hun geschoolde blik en door te meten om de ideale hoogte te vinden. De ongeveer passende maten vindt u in de tabel.

Overzicht. Overal.

De schakelcentrale van een e-bike is de display. Op de bedieningseenheid kan de stand van de trapondersteuning worden ingesteld, de duwhulp aan en uit worden gezet en het menu worden bediend. Het standaard Intuvia-display levert de belangrijkste informatie. Door het compatibel dockingstation kan te allen tijde een display-upgrade worden uitgevoerd. Sportief georiënteerde fietsers vinden op het hypermoderne Kiox-display alle informatie op een klein oppervlak.

Vrijheid “to go”.

Betrouwbare ondersteuning op de fiets is de sleutel naar nieuwe doelen, lange toertochten en ontspannen bergritten. Daarom gebruiken wij uit overtuiging uitsluitend hypermoderne Bosch lithium-ion-accu’s met een capaciteit van 500 Wh. Voor wie heel ver weg wil of nog minder vaak wil opladen biedt de DualBattery-optie met 1.000 Wh power in totaal een maximale actieradius en maximaal comfort. Vooral voor forenzen en op langere toertochten een enorme winst.

Specificaties


Framekleurdeepsea blue metallic*
Geveerde voorvorkSuntour Aion, Air, tapered, 100mm
VeerelementX-Fusion O2
BalhoofdAcros AZX-220, tapered, block lock
ZadelpenSatori Trident; JD/Riese & Müller, Alu, 34,9 x 350mm*
ZadelklemKalloy SC-201, 40,0 mm
BuitenbandenSchwalbe Super Moto-X 62-584 Reflex
BinnenbandenSchwalbe SV21
VelgenRodi Tryp35, 27,5″
VoorwielnaafNovatec, QR, 32H
AchterwielnaafEnviolo 380 R&M Custom, 36H
AccuBosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh; Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*
MotorBosch Performance Speed, 45 km/h
DisplayBosch Intuvia; Bosch Kiox*
CrankstelFSA/Riese & Müller, 170 mm
Voorblad26T, for Gates drive belt CDX
KettingbeschermingFSA W1129
KettingGates drive belt CDX
Tandwiel28T, for Gates drive belt CDX
ZadelSelle Royal New Lookin Moderate Male
PedalenVP-183
SchakelhendelEnviolo grip shift, continuous
StuurHumpert ergotec ErgoXXL, 31,8 mm
StuurpenHumpert ergotec Barracuda, 90 mm, 20°; Humpert ergotec Integra, 110 mm, 20°*
HandvattenErgon ergonomic
RemmenMagura MT4, disc brake
ABSABS Bosch/Magura (only available in Europe)*
VoorlichtSupernova M99 Mini Pro-45*; Supernova M99 Mini Pro-45
AchterlichtSupernova M99, integrated plate illumination and brake light
SpatbordenSKS A65R
Bagagedragerintegrated, racktime snapit system
StrapBibia
HupeSpanninga horn
StandaardPletscher Comp 40 Flex
SlotABUS Bordo Plus Alarm
SpiegelBusch & Müller Cycle Star
Framehoogte [cm]49 cm*; 54 cm*; 58 cm*

De specificatietabel toont alle beschikbare onderdelen van dit model – niet alleen de basisuitrusting. Een aantal van de genoemde opties zijn alleen verkrijgbaar tegen meerprijs; zie de configurator. Technische veranderingen en wijzigingen in vorm, kleur en/of gewicht zijn binnen redelijke grenzen voorbehouden.

* Kan afwijken, afhankelijk van de uitvoering of configuratie van het model

 

Framemaat

49 cm, 54 cm, 58 cm

Merk

Kleur

Blauw

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.