fbpx

19 Riese & Müller Multicharger Vario HS

Kleur

Grijs, Wit

Merk

5099,00

Multicharger vario HS

Met de Bosch Performance Speed motor beschikt u over maximale power tot 45 km/h. Met de traploze Enviolo naafversnelling zonder grote schakelovergangen en de Gates riemaandrijving rijdt u niet alleen sportief, maar ook uiterst comfortabel. Hydraulische Magura MT4 schijfremmen en een achterlicht met remlicht waarborgen de veiligheid bij hoge snelheden.

vanaf 5.099 €

Adviesprijs

Meer info ▼

De Multicharger.
Veel fietsen en veel meenemen.

Wat moet er vandaag worden vervoerd? De twee kleintjes naar de kleuterschool? Morgen dan de wekelijkse boodschappen en in het weekend de complete kampeeruitrusting voor een paar dagen aan zee. De omvangrijke laadruimte doet denken aan een e-cargo-bike – maar de Multicharger is een e-bike met een geoptimaliseerde bagageruimte en een offroad-uitstraling en als GX-model voorzien van een offroad-uitrusting voor ruw terrein. De doordachte cargo-uitrustingsmogelijkheden maken van dit model een perfecte toer-, gezins- of transport-e-bike. Daarnaast is hij precies even lang als de Charger. Dat is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de Multicharger veilig en wendbaar rijgedrag – ongeacht hoeveel u fietst, meeneemt of beide.

Aandrijving

Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.

Accu’s

Afhankelijk van configuratie

DualBattery 1.000 WhPowerTube van 500 Wh

Motoren

Afhankelijk van model

Performance CXPerformance Speed

Displays

Afhankelijk van configuratie

Cobi DisplayPurion Display

None

De cargo-bike onder de e-bikes.

De Multicharger beschikt niet alleen over een 64,5 cm lange bagagedrager, maar optioneel ook over een “kofferbak”. Dankzij de ruime, vast gemonteerde bagagetassen met een inhoud van 33 liter elk zijn boodschappen en hele pakketten net zo gemakkelijk te vervoeren als allerlei dagelijkse gebruiksvoorwerpen, bijvoorbeeld laptops, sleutels, flessen en een reserve-accu. De vorm en het formaat van de tassen gebruiken het laadvlak van de Multicharger op optimale wijze. Zonder de zogenaamde “kofferbak” kunnen aan weerszijden van de bagagedrager twee standaard fietstassen worden aangebracht. De standaard bagagedrager aan de voorkant biedt nog meer transportruimte voor reisbagage of een paar boodschappen.

Veilig rijplezier.

Kracht is massa maal versnelling. Maar wie voor de eerste keer op een volgeladen Multicharger rijdt zal zich afvragen of deze natuurkundige wet wellicht moet worden aangepast. Ondanks zijn enorme laadvolume behoudt de Multicharger altijd zijn extreme wendbaarheid en soepele rijeigenschappen en zo houdt u de controle. Zo bent u elke situatie meester, of het nu in de stad of tijdens een lange tocht is.

None
None

Weegt weinig. Draagt veel.

De Multicharger zet de nieuwe standaard wat betreft de verhouding van formaat en gewicht ten opzichte van de laadruimte. Zo vormen alle boodschappen voor het hele gezin geen enkel probleem. Twee kleine kinderen evenmin – want die zitten veilig in de kinderzitjes. Want een lading van maximaal 60 kg kan achterop verrassend gemakkelijk worden vervoerd. En wie de Multicharger een paar treden omhoog of omlaag moet dragen, zal extra verrast zijn over het lage eigen gewicht: in de meeste uitvoeringen brengt de Multicharger minder dan 30 kg op de weegschaal.

Transport: goed

Passend bij uw Multicharger bieden de optionele accessoires de juiste oplossing voor al uw transportdoeleinden.

None

Kracht die van binnenuit komt.

Het krachtige vermogen in de vorm van een 500Wh-accu is zo perfect geïntegreerd dat deze op het eerste gezicht bijna niet te zien is. Opladen kan direct op de fiets of na het verwijderen van de accu naar onderen toe. Door de integratie in het frame is de accu tijdens het rijden beschermd tegen vocht en steenslag. Met de optionele DualBattery Technology – waarbij een tweede, externe accu wordt gebruikt – wordt de accucapaciteit tot 1000 Wh verdubbeld.

Zo geslepen was een e-bike nog nooit.

Het COBI.Bike sport-display brengt de power van een smartphone over op de e-bike: Van intelligente fiets-navigatie tot aan uw favoriete muziek. Van bellen tot fitness-tracking. Van live-weerberichten tot alarminstallatie. Met de gratis COBI.Bike-app wordt uw smartphone een intelligente boordcomputer. Direct op het stuur bevestigd en geheel comfortabel en veilig via de Bosch-bedieningseenheid bij het handvat aan te sturen. En als u uw smartphone bent vergeten? Dan rijdt de fiets natuurlijk gewoon door, alleen zonder cockpit-display.

 

None

Multicharger vario HS

Met de Bosch Performance Speed motor beschikt u over maximale power tot 45 km/h. Met de traploze Enviolo naafversnelling zonder grote schakelovergangen en de Gates riemaandrijving rijdt u niet alleen sportief, maar ook uiterst comfortabel. Hydraulische Magura MT4 schijfremmen en een achterlicht met remlicht waarborgen de veiligheid bij hoge snelheden.

 

Motor 

Bosch Drive Unit Performance Speed, 45 km/h

Accu 

Bosch PowerTube 500, 36 V, 13,4 Ah/500Wh

UPGRADE MOGELIJK

Display

Bosch Purion

Schakeling 

Enviolo 380 R&M Custom, traploze naafversnelling, riemaandrijving

Vering

Verende voorvork Suntour XCR32

Rem

Magura MT4, hydraulische schijfrem

 

Elke kleur is de juiste.

Wij zouden u hier iets over de kleurenleer van Goethe kunnen vertellen. Of een kleuradvies in de stijl van een modemagazine kunnen geven. Maar in principe geldt slechts één ding: de mooiste kleur is de kleur die u het beste bevalt.

 

Vrijheid “to go”.

Betrouwbare ondersteuning op de fiets is de sleutel naar nieuwe doelen, lange toertochten en ontspannen bergritten. Daarom gebruiken wij uit overtuiging uitsluitend hypermoderne Bosch lithium-ion-accu’s met een capaciteit van 500 Wh. Voor wie heel ver weg wil of nog minder vaak wil opladen biedt de DualBattery-optie met 1.000 Wh power in totaal een maximale actieradius en maximaal comfort. Vooral voor forenzen en op langere toertochten een enorme winst.

 

Plaats? Is er.

Met zoveel plaats achteraan zijn er veel transportmogelijkheden. Al uw weekendboodschappen passen in de veilig gemonteerde cargotassen.

Het perfecte formaat. Voor ieder formaat.

Om voor iedereen de perfecte zithouding en optimaal comfort mogelijk te maken, kan de stuurpen worden verwisseld. Standaard is een 90 mm lange stuurpen gemonteerd. Voor berijders tot 1,75 m adviseren wij een 60 mm stuurpen. Tijdens een proefrit kunt u er het beste achter komen wat voor u de perfecte stuurpenhoogte is. Onze dealers helpen u daarbij met een professionele meting en hun uitgebreide ervaring.

Specificaties

Framekleurpearl white*; utility grey*
Geveerde voorvorkSuntour XCR32 Air, tapered, 70mm, black
BalhoofdAcros AZX-220, tapered, block lock
ZadelpenCane Creek Thudbuster ST
ZadelklemTranzX, 40,0 mm, QR
BuitenbandenSchwalbe Big Ben Plus 55-559 Reflex
BinnenbandenSchwalbe SV13
VelgenAlex MD30, 26″
VoorwielnaafNovatec, QR, 32H
AchterwielnaafEnviolo 380 R&M Custom, 36H
AccuBosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*; Bosch PowerTube 500 Vertical, 36 V, 13,4 Ah/500Wh
MotorBosch Performance Speed, 45 km/h
DisplayBosch Purion
CrankstelFSA/Riese & Müller, 170 mm
KettingbeschermingSKS
KettingGates drive belt CDX
Tandwiel26T, for Gates drive belt CDX
ZadelSelle Royal New Lookin Moderate Male
PedalenVP-538
SchakelhendelEnviolo grip shift, continuous
StuurFSA Afterburner, 31,8 mm
StuurpenFSA Afterburner, 6°, 90mm; FSA Afterburner, 6°, 60mm*
HandvattenErgon ergonomic
RemmenMagura MT4, disc brake
VoorlichtBusch & Müller Lumotec IQ-X E (HS)
AchterlichtSupernova M99, integrated plate illumination and brake light*
SpatbordenSKS A65R
BagagedragerRiese & Müller*
HupeSpanninga horn
StandaardUrsus 80 Jumbo II Double leg kickstand
SlotABUS Bordo Plus*
SpiegelHumpert ergotec M-99 E4, CNC

De specificatietabel toont alle beschikbare onderdelen van dit model – niet alleen de basisuitrusting. Een aantal van de genoemde opties zijn alleen verkrijgbaar tegen meerprijs; zie de configurator. Technische veranderingen en wijzigingen in vorm, kleur en/of gewicht zijn binnen redelijke grenzen voorbehouden.

* Kan afwijken, afhankelijk van de uitvoering of configuratie van het model

Kleur

Grijs, Wit

Merk

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.