fbpx

19 Riese & Müller Nevo GT Vario HS

Framemaat

43, 47 cm, 56 cm

Kleur

Grijs, Rood, Wit

Merk

4899,00

Nevo GT vario HS

Met de Bosch Performance Speed motor beschikt u over maximale power tot 45 km/h. Met de traploze Enviolo naafversnelling zonder grote schakelovergangen en de Gates riemaandrijving rijdt u niet alleen sportief, maar ook uiterst comfortabel. Hydraulische Magura MT4 schijfremmen en een achterlicht met remlicht waarborgen de veiligheid bij hoge snelheden. Brede Schwalbe Super Moto-X banden bieden tractie en grip op elke ondergrond, bijvoorbeeld op kasseien of tramrails in de stad, maar uiteraard ook op landweggetjes en bospaden.

vanaf 4.899 €

Adviesprijs

Meer info ▼

De Nevo GT.
Gemaakt voor de wildernis. En de jungle van de grote stad.

Wereldsteden zijn net oerwouden. Indrukwekkend, veelzijdig – maar nooit ondoordringbaar. Wat er ook achter de volgende straathoek mag liggen, slingerbochten of kasseien, niets kan de Nevo GT stoppen. Net zo sportief en vastberaden trekt u met deze fiets de natuur in. Dankzij de geschiktheid voor verschillend terrein, zijn transportmogelijkheden en de optionele DualBattery is de Nevo GT een ideale toerfiets. Dankzij het lage zwaartepunt is veilig rijgedrag gegarandeerd. Maar niet alleen de rijeigenschappen zijn sportief ontwikkeld, ook zijn uitstraling: Het markante frame is voor het GT-model door de accu-integratie verder ontwikkeld. Daardoor beschikt deze fiets in technisch opzicht over een bijzonder lage instap – en is hij optisch een hoogstandje.

Aandrijving

Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.

Accu’s

Afhankelijk van configuratie

DualBattery 1.000 WhPowerTube van 500 Wh

Motoren

Afhankelijk van model

Performance CXPerformance SpeedActive Plus

Displays

Afhankelijk van configuratie

Cobi DisplayIntuvia Display

None

Kracht die van binnenuit komt.

Het krachtige vermogen in de vorm van een 500 Wh-accu is zo perfect geïntegreerd dat de accu op het eerste gezicht bijna niet te zien is. Maar eenmaal gevonden is hij ook heel gemakkelijk te verwijderen: Hij is er met slechts een handeling naar boven toe uit te tillen – of kan direct op de fiets worden opgeladen. Door de integratie in het frame is de accu tijdens het rijden beschermd tegen vocht en steenslag.

Omdat niet elk avontuur thuis al begint.

De door Riese & Müller geperfectioneerde DualBattery Technology zorgt voor een dubbele actieradius of veel meer hoogtemeters, minder laadpauzes en langer fietsplezier. Daarbij zijn de accu’s zo geplaatst dat het extra gewicht geen merkbare uitwerking heeft op het rijgedrag – en zijn ze allebei gemakkelijk te verwijderen. Met de beschikbare 1000 Wh kunt u geheel nieuwe bestemmingen bereiken. Ook bij dagelijks gebruik hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de actieradius.

None
None

Het plezier begint bij het opstappen.

Op een e-bike voelt u zich een jonge god. En dit opgewekte gevoel zult u ook tijdens het op- en afstappen houden. Daarvoor zorgt de lage instap, die tegelijkertijd ook een laag zwaartepunt en daarmee sportief rijgedrag mogelijk maakt. Bovendien beschikken vooral de Nevo GX-modellen over offroad-kwaliteiten die een nieuw, opwindend rijgevoel veroorzaken.

Sportief. Binnen en buiten.

Het design van de Nevo GT is volledig gericht op integratie. De in het frame geïntegreerde accu en de hoger liggende achtervork creëren een zeer sportieve uitstraling. De liggende achtervork maakt bovendien een variant met een duurzame en onderhoudsarme carbon-riemaandrijving mogelijk.

None
None

Zo geslepen was een e-bike nog nooit.

Het COBI.Bike sport-display brengt de power van een smartphone over op de e-bike: Van intelligente fiets-navigatie tot aan uw favoriete muziek. Van bellen tot fitness-tracking. Van live-weerberichten tot alarminstallatie. Met de gratis COBI.Bike-app wordt uw smartphone een intelligente boordcomputer. Direct op het stuur bevestigd en geheel comfortabel en veilig via de Bosch-bedieningseenheid bij het handvat aan te sturen. En als u uw smartphone bent vergeten? Dan rijdt de fiets natuurlijk gewoon door, alleen zonder cockpit-display.

Specificaties

Framekleur electric red metallic*; lunar grey metallic*; pearl white*
Geveerde voorvork Suntour XCR32 Air, tapered, 70mm, black
Balhoofd Acros AZX-220, tapered, block lock
Zadelpen Cane Creek Thudbuster ST
Zadelklem Kalloy SC-201, 40,0 mm
Buitenbanden Schwalbe Super Moto-X 62-584 Reflex; Schwalbe Big Ben Plus 55-559 Reflex*
Binnenbanden Schwalbe SV21; Schwalbe SV13*
Velgen Rodi Tryp35, 27,5″; Alex MD30, 26″*
Voorwielnaaf Novatec, QR, 32H
Achterwielnaaf Enviolo 380 R&M Custom, 36H
Accu Bosch PowerTube 500 Horizontal, 36 V, 13,4 Ah/500Wh; Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh*
Motor Bosch Performance Speed, 45 km/h
Display Bosch Intuvia
Crankstel FSA/Riese & Müller, 170 mm
Voorblad 22T, for Gates drive belt CDX; 26T, for Gates drive belt CDX*
Kettingbescherming SKS
Ketting Gates drive belt CDX
Tandwiel 24T, for Gates drive belt CDX; 26T, for Gates drive belt CDX*
Zadel Selle Royal New Lookin Moderate Male
Pedalen VP-183
Schakelhendel Enviolo grip shift, continuous
Stuur Humpert ergotec ErgoXXL, 31,8 mm
Stuurpen Humpert ergotec Charisma, 90 mm, 45°; Humpert ergotec Barracuda, 90 mm, 45°*
Handvatten Ergon ergonomic
Remmen Magura MT4, disc brake
Voorlicht Busch & Müller Lumotec IQ-X E (HS)
Achterlicht Supernova M99, integrated plate illumination and brake light
Spatborden Curana D65*; SKS A65R; Curana CD 65*
Bagagedrager Riese & Müller
Strap Bibia
Hupe Spanninga horn
Standaard Pletscher Comp 18 Flex
Slot ABUS Shield
Spiegel Humpert ergotec M-99 E4, CNC
Framehoogte [cm] 43 cm (26”)*; 47 cm (27,5”)*; 56 cm (27,5”)*

De specificatietabel toont alle beschikbare onderdelen van dit model – niet alleen de basisuitrusting. Een aantal van de genoemde opties zijn alleen verkrijgbaar tegen meerprijs; zie de configurator. Technische veranderingen en wijzigingen in vorm, kleur en/of gewicht zijn binnen redelijke grenzen voorbehouden.

* Kan afwijken, afhankelijk van de uitvoering of configuratie van het model

Framemaat

43, 47 cm, 56 cm

Kleur

Grijs, Rood, Wit

Merk

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.