fbpx

19 Riese & Müller Tinker Vario

Kleur

Blauw, matzwart, Oranje

Merk

3979,00

Tinker vario

Deze compacte stadsracer staat voor ongecompliceerde mobiliteit in de stad. Dankzij de Bosch Performance CX motor, de comfortabele, traploze Enviolo naafversnelling en de Gates riemaandrijving is de Tinker een universele stadsfiets. De versnelling is nagenoeg onderhouds- en slijtagevrij. Met het oog op het grootst mogelijke comfort, kan de compacte e-bike aan verschillende lichaamslengtes worden aangepast. Hydraulische Tektro schijfremmen zorgen voor veiligheid in het stadsverkeer.

vanaf 3.979 €

Adviesprijs

Meer info ▼

De Tinker.
Een e-bike van formaat.

In de stad zijn er tal van uitdagingen: in de file staan, overvolle bussen en treinen, soms met zware bagage, en dat al vóór zonsopgang. Maar geen paniek. De oplossing luistert naar de naam Tinker. Met deze compacte e-bike met 20”-wielen rijdt u iedereen zonder stress en met een brede lach op uw gezicht voorbij. Zijn frame is zo slim van omvang dat hij heel snel een paar treden omhoog gedragen of in de kofferbak van de auto gelegd kan worden. En zelfs in een volle fietsenkelder is voor de Tinker gegarandeerd nog wel een plekje. Zo gemakkelijk als de Tinker in het dagelijkse leven is, zo meegaand is hij qua berijder: groot, klein, vrouw of man, met een paar handgrepen is hij voor iedereen perfect in te stellen. Ook snelheid hoeft men met de Tinker niet op te geven: de HS-versie biedt ondersteuning tot 45 km/h. Sneller dan dit heeft u nog nooit kunnen forenzen.

Aandrijving

Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.

Motoren

Afhankelijk van model

Performance CXPerformance Speed

None

Past bij iedereen. Compromisloos.

Door de in hoek en hoogte verstelbare stuurpen en de eenvoudig verstelbare zadelpen kan de Tinker aan lichaamslengtes tussen 1,50 m en 1,95 m en alle comfortwensen worden aangepast. Voor alledaags gebruik wordt de slimme allrounder zo een perfecte familie-e-bike: u rijdt comfortabel, uw kinderen zullen er plezier van hebben en ook aan uw beste vrienden of de liefste medebewoonster van de flat kunt u hem snel een keer uitlenen.

Spaar uw krachten en het geld voor een vervoersbewijs.

Geen vouwfiets. Geen mountainbike. Maar ideaal voor de drukke stad en de ongerepte natuur. Als de stuurpen wordt ingeklapt en de zadelpen naar binnen wordt geschoven, past de Tinker in de meeste stationwagons, SUV’s of minivans. Het frame is zo compact, dat hij zonder problemen met het openbaar vervoer kan worden meegenomen.

None
None

Geeft fietsendieven geen schijn van kans.

Zet uw fiets neer waar u wilt. Alleen u kunt ermee wegfietsen. Het frameslot is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw e-bike slechts één sleutel nodig.


Tinker vario

Deze compacte stadsracer staat voor ongecompliceerde mobiliteit in de stad. Dankzij de Bosch Performance CX motor, de comfortabele, traploze Enviolo naafversnelling en de Gates riemaandrijving is de Tinker een universele stadsfiets. De versnelling is nagenoeg onderhouds- en slijtagevrij. Met het oog op het grootst mogelijke comfort, kan de compacte e-bike aan verschillende lichaamslengtes worden aangepast. Hydraulische Tektro schijfremmen zorgen voor veiligheid in het stadsverkeer.

Motor 

Bosch Drive Unit Performance CX, 25 km/h

Accu 

Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh

Display

Bosch Intuvia

Schakeling 

Enviolo 380 R&M Custom, traploze naafversnelling, riemaandrijving

Vering

Verende voorvork Spinner Grind 20”

Rem

Tektro Auriga Comp, hydraulische schijfrem

 

Elke kleur is de juiste.

Wij zouden u hier iets over de kleurenleer van Goethe kunnen vertellen. Of een kleuradvies in de stijl van een modemagazine kunnen geven. Maar in principe geldt slechts één ding: de mooiste kleur is de kleur die u het beste bevalt.

Wilde rit. Maar geen rodeo.

Niet alleen grind- of bospaden, maar ook kasseien kunnen hobbelig zijn. Deze parallellogram geveerde zadelpen biedt een dusdanig comfort, dat alle oneffenheden in het wegdek worden gladgestreken. Afhankelijk van het lichaamsgewicht en het gewenste comfort kunnen drie verschillend harde elastomeren worden aangebracht.

Tranport: goed

De standaard bagagedrager is met het praktische “snapit”-systeem van racktime uitgerust, waar veel fietstassen en accessoires gemakkelijk aan vastgeklikt kunnen worden. Wie meer wil meenemen kan zijn voordeel doen met de cargo bagagedrager. De box beschikt met 18 l volume en binnenmaten van 42,5 cm x 30,5 cm x 12,5 cm (b x l x h) over heel veel bergruimte. Er is zelfs plaats voor een watertank. En het beste: welke transportvariant of belading u ook kiest, de rijeigenschappen blijven altijd uitstekend.

 

Specificaties

Framekleurazure metallic*; black matt*; orange metallic*
Geveerde voorvorkSpinner Grind OS
BalhoofdTH No. 9, semi-integrated
ZadelpenJD/Riese & Müller, Alu, 34,9 x 430mm; Cane Creek Thudbuster ST*
ZadelklemTranzX, 40,0 mm, QR
BuitenbandenSchwalbe Big Ben Plus 55-406 Reflex
BinnenbandenSchwalbe SV7
VelgenMach1 650, 20″
VoorwielnaafShimano Deore Disc, 32H
AchterwielnaafEnviolo 380 R&M Custom, 36H
AccuBosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh
MotorBosch Performance CX, 25 km/h
DisplayBosch Intuvia
CrankstelFSA/Riese & Müller, 170 mm
Voorblad26T, for Gates drive belt CDX
KettingbeschermingFSA W1129
KettingGates drive belt CDX
Tandwiel24T, for Gates drive belt CDX
ZadelSelle Royal New Lookin Moderate Male
PedalenVP-538
SchakelhendelEnviolo grip shift, continuous
StuurFSA V-Drive, 31,8 mm, Alu
StuurpenRiese & Müller, adjustable height and angle
HandvattenErgon ergonomic
RemmenTektro Auriga Comp HD-500, disc brake
VoorlichtSupernova E3 E-Bike
AchterlichtBusch & Müller Toplight 2C LED
SpatbordenSKS B65
BagagedragerRiese & Müller
StrapBibia
BelBilly
StandaardHebie FIX18
SlotABUS Shield

De specificatietabel toont alle beschikbare onderdelen van dit model – niet alleen de basisuitrusting. Een aantal van de genoemde opties zijn alleen verkrijgbaar tegen meerprijs; zie de configurator. Technische veranderingen en wijzigingen in vorm, kleur en/of gewicht zijn binnen redelijke grenzen voorbehouden.

* Kan afwijken, afhankelijk van de uitvoering of configuratie van het model

Kleur

Blauw, matzwart, Oranje

Merk

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Exclusief in België

Bezoek onze exclusieve compact- en vouwfietsenwinkel op 't Eilandje in Antwerpen. Specialist Willem adviseert je graag.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.