fbpx

19 Tern Vektron S10

Merk

Framemaat

UNI

Kleur

Zwart

Type remmen:

Hydraulische schijfrem

Derailleur versnelling:

Shimano Deore 10v

Accu capaciteit:

400Wh

Plaats motor

Middenmotor

Type motor

Bosch Active plus

Snelheid

25 km/h

3399,00

Willem
Willem
Erg compacte e-vouwfiets van TERN! Volledig top uitgerust met de Bosch middenmotor en hydraulische schijfremmen!

Tern E-vouwfiets Vektron S10

De TERN Vektron S10 is de meest complete in 3 te vouwen e-vouwfiets die je intensief kan gebruiken en een super stabiel aluminium frame heeft! geschikt voor dagelijks en intensief gebruik! De schijfremmen en dikkere banden maken hem ideaal om veilig in stadsverkeer te rijden!

iBike vouwfietsen gelegen op het eilandje is specialist voor e-vouwfietsen en nodigt je graag uit voor een vrijblijvende testrit!

 

Meer info ▼

 Tern logo horizontal 250w

Missie

Bij Tern werken we aan een duurzame toekomst gebaseerd op de overtuiging dat de fiets – het ultieme voertuig met hoge efficiëntie – centraal staat in die visie. Elke actie die we ondernemen is hierop gebaseerd.

Filosofie

We bouwen fietsen met het oog op het veranderen van de wereld. Of toch op z’n minst de manier waarop mensen zich verplaatsen. Onze fietsen brengen alle dingen bij elkaar die mensen nodig hebben om minder met de auto te rijden en meer te fietsen.

Onze planeet beschermen

Ons engagement voor duurzaamheid staat centraal in wat we doen. We ontwerpen onze fietsen om bruikbaar te zijn en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze impact te verminderen, zoals het minimaliseren van verpakkingen, het specificeren van gerecycled karton en het verminderen van het gebruik van schadelijke chemicaliën zoals chroom.

Erkenning en innovatie

Een van onze favoriete motto’s: Richt hoog, richt daarna hoger. We ontwerpen producten met het oog op functionaliteit en langdurige duurzaamheid. We vinden het uiteraard niet erg dat ze ook erkenning krijgen van de beste internationale design- en innovatieprijzen.

TERN Vektron S10

Overal ter wereld verandert de manier waarop we van A naar B gaan. Mobiliteit, ritsharing en de opkomst van elektrische voertuigen worden steeds actueler, dus is het een opwindend moment voor transport. Om deze veranderingskracht te helpen ontwikkelen, hebben we ’s werelds meest compacte Bosch-aangedreven elektrische fiets ontwikkeld. De Tern Vektron s10 omvat alles op het gebied van vouwfietsen – multimodaal pendelen, draagbaarheid voor reizen en opslag – en versnelt het.


Motor

Bosch Drive Unit Active Cruise, 25 km/h

De harmonieuze trapondersteuning tot 250% maakt het rijden met de TERN Vektron S10 tot een plezierige ervaring. Met veel finesse doseert de aandrijving een onopvallende duwkracht die 100 procent rijplezier, souplesse, comfort en controleerbaarheid garandeert. U kunt langere afstanden rijden en komt bovendien meer ontspannen en sneller op uw bestemming aan.

De Bosch Active motor is ideaal voor meer mobiliteit in het dagelijks. Boodschappen doen of de zondagse fietstocht gaat nu heerlijk relaxed.

 

Accu

Bosch PowerPack 300 Performance, 36 V, 8.2 Ah/400Wh

Geavanceerde Bosch lithium-ion-accu’s  leveren de stroom voor onze e-bikes. Hoe hoger het aantal watturen van de accu, hoe groter de actieradius. Deze is ook afhankelijk van vele andere factoren, zoals de ingestelde trapondersteuning, de rijsnelheid, de buitentemperatuur of het hellingpercentage. Gedetailleerdere informatie verschaft de actieradiuscomputer op het display. Bij stop-and-go verkeer in de stad is de actieradius kleiner dan bij een constante rit over lange afstanden – vergelijkbaar met het brandstofverbruik van een auto. Als u tijdens een rit merkt dat de resterende capaciteit van de accu niet meer voldoende is om de rit te voltooien, kunt u het ondersteuningsniveau verlagen en zo nog steeds comfortabel uw bestemming bereiken.

De accu’s worden rechtstreeks op de e-bike of verwijderd en bij een gewoon 110/220 V stopcontact opgeladen. Het is niet nodig om de accu leeg te rijden, omdat deze in gedeeltelijk lege toestand zonder “geheugeneffect” kan worden opgeladen. De levensduur is 800-1000 laadcycli. Door zijn korte laadtijden kan de accu bijvoorbeeld tijdens een lunchpauze aanzienlijk worden opgeladen. Volledige opladen duurt slechts 4,5 uur.

Display

Bosch Purion

2-in-1 boordcomputer Purion

Op het wezenlijke geconcentreerd en alle basisinformatie met een klik van de duim: De nieuwe boordcomputer Purion staat voor de hoogste efficiëntie en precisie. Het display toont overzichtelijk de belangrijkste informatie op de Tern Vektron S10. 

 


 

Merk

Framemaat

UNI

Kleur

Zwart

Type remmen:

Hydraulische schijfrem

Derailleur versnelling:

Shimano Deore 10v

Accu capaciteit:

400Wh

Plaats motor

Middenmotor

Type motor

Bosch Active plus

Snelheid

25 km/h

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Exclusief in België

Bezoek onze exclusieve compact- en vouwfietsenwinkel op 't Eilandje in Antwerpen. Specialist Willem adviseert je graag.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.iBike Wilrijk perfect bereikbaar tijdens de werken. Ontdek hoe ...... Dit bericht Sluiten