fbpx

20 Riese & Müller Supercharger2 GT vario HS

Merk

Framemaat

46 (1.06 – 1.75m) 49 (1.70 – 1.85m) 53 (1.80 – 2.00m)

Kleur

Geel, zilver

6429,00

Marc
Marc
De nieuwste Bosch Performance Line speed motor (vierde generatie) & 1000Wh Kracht en uithoudingsvermogen op een nieuw niveau.

20 Riese & Müller Supercharger2 GT vario HS

De Supercharger2. Mooier, sneller, verder.

Niets voor niet is deze Supercharger iBike’s nummer één als het op prestaties en onderhoudsgemak aankomt!

Hoe ver uw doel ook is, de Supercharger2 brengt u waar u heen wilt. Of u nu dagelijks pendelt waarbij u de accu slechts af en toe oplaadt, lange tochten of spontane extra rondjes maakt: de Supercharger zorgt voor de grootst mogelijke vrijheid.

Opgelet! foto’s zijn niet steeds bindend en hebben afgebeelde opties die niet op alle uitvoeringen mogelijk zijn.

Meer info ▼

2020 Riese & Müller Supercharger2 GT vario HS 45km/h

»Met innovatieve bikes en technologieën drukken wij een beslissend stempel op de e-mobiliteit van morgen, en staan wij voor toepassingsgerichte productontwikkeling.«

Heike Müller, oprichter en directeur

supercharger2 riese & muller 2020

Wie zijn doel stevig in het vizier heeft, laat zich niet tegenhouden. En al helemaal niet door kleinigheden als laadpauzes. Juist daarom hebben we de nieuwe Supercharger2 ontwikkeld. Met de krachtige Bosch-motoren van de nieuwste generatie, een comfortabele en voor lange ritten ontworpen uitrusting evenals de DualBattery met een ongelooflijke 1.000 Wh wil hij alleen maar rijden, rijden, rijden. Liefst snel, ver en zonder lange pauzes. Daarbij geeft hij u heel terloops ook nog zoveel vrijheid als men zich maar wensen kan van een e-bike.

 

Bosch RX chip R&M

De digitale toekomst is hier.

Riese & Müller RX is uw toegangsticket tot de digitale wereld van Riese & Müller – want met de optionele RX Chip wordt uw fiets een Connected E-Bike met ongekende meerwaarde. We bieden nu al de RX Service ‘opsporing en terugbezorging’ in geval van diefstal aan. Na registratie van uw bike kunnen de beschikbare RX Services op de website van Riese & Müller geboekt worden. Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid – voor nog meer plezier van uw fiets.

 

 

 

 

RX Connect: de e-bike gedigitaliseerd.

Riese & Müller geeft de mobiliteit van morgen vandaag al actief vorm. De voortdurende constructie van steeds betere e-bikes met geoptimaliseerde rijeigenschappen, de ontwikkeling van de meest vooruitstrevende technologieën en ideale accessoires maken daar slechts een deel van uit. Met Riese & Müller RX Connect hebben we een concept ontwikkeld waarin intelligente hardware gecombineerd wordt met digitale services, voor een maximaal bike-specifiek gebruik en een optimale rijbelevenis. Vrij te configureren, en dankzij automatische software-updates altijd
up-to-date – zo worden Riese & Müller-bikes Connected-E-Bikes.

Een kleine chip voor een e-bike, een grote stap voor de mobiliteit.

Met RX Connect willen we één ding bereiken: dat iedereen die op een e-bike rijdt toegang krijgt tot een moderne, verbonden en individuele mobiliteit. Het hart wordt gevormd door de RX Chip: vast ingebouwd en van buiten niet zichtbaar is deze uitgerust met een uitgebreid sensorsysteem en verzendt betrouwbaar gegevens zoals locatie, snelheid of acceleratie via Narrow Band IoT. De RX Chip functioneert als schakelcentrale waardoor uw e-bike met de buitenwereld communiceert. De voeding van de chip verloopt via de interne stroomvoorziening in de fiets, maar hij blijft dankzij de geïntegreerde energieopslag zelfs als de accu van uw e-bike verwijderd is nog vijf maanden informatie verzenden.

Maximale kracht met minimalistische vormen

None

 

 

We hebben de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: kiest u voor de cockpit met Kiox-display of de Bosch SmartphoneHub, dan zijn deze perfect met het stuur geïntegreerd en is de kabelgeleiding geoptimaliseerd. Door de stuurpen met verstelbare hoek kunt u een sportieve of meer comfortabele zitpositie kiezen. Even stijlvol als de cockpit is ook het framedesign met twee standaard geïntegreerde accu’s van 500 Wh.

 

 

 

 

Smartphone-docking en extra display

De Bosch SmartphoneHub tovert uw smartphone om in een display en communicatiesysteem waarin alle functies worden gebundeld: intelligente navigatie met live weerbericht, fitnessgegevens en nog veel meer. De bediening geschiedt comfortabel en veilig via toetsen op het stuur of via een spraakassistent. Tijdens de rit wordt de smartphone automatisch opgeladen. Maar het werkt ook zonder mobiele telefoon: dan toont een geïntegreerd display de belangrijkste ritgegevens.

 

 

 

 

 

Bosch Gen4 Speed motor Snel en dynamisch

 

 

Met een draaimoment van wel 75 Nm en een gering gewicht van slechts 2,9 kg; ontwikkeld voor dynamische ondersteuning bij dagelijkse activiteiten of vrijetijdsbesteding. Hoge snelheden worden snel en veilig bereikt – perfect om met een glimlach op het gezicht lange afstanden af te leggen.

  • Compacte lichtgewicht: het nieuwe aandrijvings- concept bespaart gewicht en ruimte. De drive unit Performance Speed weegt slechts 2,9 kg.
  • Kracht voor lange afstanden: de Speed-variant van de Performance Line maakt met een krachtige motor en tot wel 75 Nm draaimoment snel tempo. Onderweg geldt: hoe sneller, des te krachtiger ondersteunt de aandrijving.

Het krachtige aandrijvingssysteem

Power op het juiste moment: met de Bosch Performance Line beleef je het ultieme rijplezier. De boordcomputers Nyon en Intuvia bieden uitgebreide functionaliteit voor een geslaagde eBike-tocht. De PowerTube 500 kan optimaal in het frame worden geïntegreerd en zorgt voor een strak fietsdesign. Zo worden perfect op elkaar afgestemde componenten samengevoegd tot een systeem van buitengewone klasse.

 

 

 

Eenvoudig. Onverwoestbaar.

Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk – voor alle wensen en elk doel.

 

 

 

 

 

De uitrusting voor ieder doel

Wie graag fietstochten maakt en ook over wegen zonder asfalt rijdt, rust zijn e-bike uit met deze hoogwaardige componentencombinatie: de Schwalbe Rock Razor All-Terrain-banden hebben vlakke ribbels in het midden van het loopvlak, met bijzonder weinig rolweerstand voor snelle ritten op lange rechte stukken. De stevige noppen op de bandflanken garanderen uitstekende grip – vooral in bochten. De brede Flat-pedalen VP 538 bieden grip voor uw voeten.Maximaal comfort op lange fietstochten bieden de Ergon GP 3 Bar End-handgrepen met ergonomische vorm voor een optimale drukverdeling, drie verschillende greepzones en een hoge trillingsdemping.

 

supercharger2 riese & muller 2020 specs

 

Merk

Framemaat

46 (1.06 – 1.75m) 49 (1.70 – 1.85m) 53 (1.80 – 2.00m)

Kleur

Geel, zilver

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.


iBike Wilrijk perfect bereikbaar tijdens de werken. Ontdek hoe ...... Dit bericht Sluiten