fbpx

20 Riese & Müller Swing3 Vario

Merk

Framemaat

43 46 51 56

Kleur

Groen, Wit, Zwart

3779,00

Stijn
Stijn
De nieuwste generatie van de Swing heeft alle kabels vooraan weggewerkt zodat deze niet hinderen en is de meest performante uitvoering

Waarom de Swing3 de ultieme stadsfiets is in een elegante look!

Bij de stadsfiets gaat het niet meer alleen om een gezellig rondje door de stad. Want met de Swing3, zijn krachtige Bosch motor van de nieuwste generatie en de onverwoestbare riemaandrijving kun je nu uiterst dynamisch en comfortabel fietsen.

Afgebeelde modellen kunnen opties bevatten die nog niet in de prijs gerekend zijn

 

 

Meer info ▼

R&M SWING3 Vario

r&m swing3

Wat ooit bedoeld was voor korte, vlakke ritten in de stad, maakt nu tochten – over bergen en dalen. Het soepele rijgevoel van de krachtige Bosch Performance Cruise motor wordt vervolmaakt door de gevoelig verende voorvork en de verende zadelpen. En net als elke klassieke omafiets beschikt ook deze over bijpassende manden voor stuur en bagagedrager.

Het Bosch-systeem

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief – de eisen die we aan onze e-bikes stellen gelden ook voor alle componenten, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het in de branche toonaangevende Bosch-aandrijfsysteem.technologie_bosch_motoren_performance-line-gen3_f00283_swi3_var_urb_salvmtt_1.jpg__695x464_q85_subsampling-2_upscale

 

De Bosch Performance Line motor (derde generatie)

Een vermogen van 250 watt, een verhoogd maximaal aandrijfkoppel van 65 Nm en een in vergelijking met het voorgaande model verder verbeterde trapondersteuning van tot wel 300 % maken van de nieuwe Bosch Performance Line aandrijving (derde generatie) een echte krachtpatser. Zijn dynamische wegrijgedrag en de betrouwbare krachtige ondersteuning tot 25 km/h garanderen optimale prestaties op elk terrein. Hierbij is hij ook nog eens zeer stil en heeft een lage trapweerstand – zelfs als hij uitgeschakeld is. Dankzij het verlaagde volume en het lage gewicht is de nieuwe Bosch Performance Cruise een absoluut toptalent.

None

Praktisch, zo’n perfecte look.

Speciaal voor de Swing 3 werden de ideaal passende, optionele manden met kliksysteem ontwikkeld. Robuust, watervast en in elegante rotanlook completeren zij het beeld van een moderne omafiets. De mand aan de voorkant met een inhoud van ca. 12 l heeft een draagvermogen van tot wel 3 kg. De manden voor de bagagedrager kunnen rechts, links of aan beide kanten tegelijk zoals fietstassen worden bevestigd. Zo blijft de bagagedrager bruikbaar. Hun grote inhoud van ca. 22 l werd afgestemd op een belading met boodschappentassen van elk ongeveer 7 kg.

 

 

None

 

 

 

Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk – voor alle wensen en elk doel.

Specificaties

 

Merk

Framemaat

43 46 51 56

Kleur

Groen, Wit, Zwart

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.


iBike Wilrijk perfect bereikbaar tijdens de werken. Ontdek hoe ...... Dit bericht Sluiten