fbpx okok

19 Riese & Müller Load 75 Vario

Kleur

Wit, Zwart

Merk

6019,00

Load 75 vario

Grote ladingen vervoeren en toch comfortabel fietsen: De Load 75 vario met 75 cm laadlengte, een krachtige Bosch Performance CX motor en een comfortabele en traploze Enviolo naafversnelling maakt zelfs zwaar werk licht. En met de hydraulische Tektro schijfremmen komt u altijd veilig tot stilstand.

vanaf 6.019 €

Adviesprijs

Meer info ▼

De Load 75

Klaar om de wereld te veroveren. En de halve wereld in te pakken.

Grote ladingen vervoeren en toch comfortabel fietsen: De Load 75 vario met 75 cm laadlengte, een krachtige Bosch Performance CX motor en een comfortabele en traploze Enviolo naafversnelling maakt zelfs zwaar werk licht. En met de hydraulische Tektro schijfremmen komt u altijd veilig tot stilstand.

Motor 

Bosch Drive Unit Performance CX, 25 km/h

Accu 

Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh

UPGRADE MOGELIJK

Display

Bosch Intuvia met displaysatelliet Nyon

UPGRADE MOGELIJK

Schakeling 

Enviolo 380 R&M Custom, traploze naafversnelling

Vering 

Control Technology met volledige vering, verende voorvork Suntour XCM32 20″ / veerelement X-Fusion Glyde

Rem

Tektro Auriga Comp, hydraulische schijfrem

 

Elke kleur is de juiste.

Wij zouden u hier iets over de kleurenleer van Goethe kunnen vertellen. Of een kleuradvies in de stijl van een modemagazine kunnen geven. Maar in principe geldt slechts één ding: de mooiste kleur is de kleur die u het beste bevalt.

Overzicht. overal.

De schakelcentrale van een e-bike is de display. Op de bedieningseenheid kan de stand van de trapondersteuning worden ingesteld, de duwhulp aan en uit worden gezet en het menu worden bediend. Het standaard Intuvia-display levert de belangrijkste informatie. Door het compatible dockingstation kan te allen tijde een display-upgrade worden uitgevoerd. Voor wie ook op de e-bike online wil zijn vervult COBI.Bike sport alle wensen. Daarmee wordt uw eigen smartphone een schakelcentrale. Zo kunnen niet alleen alle e-bikefuncties worden bediend, de intelligente software biedt ook perfecte navigatie, telefoneren, interactief fietsweer en nog veel meer. (Smartphone niet inbegrepen.)

Vrijheid “to go”.

Betrouwbare ondersteuning op de fiets is de sleutel naar nieuwe doelen, lange toertochten en ontspannen bergritten. Daarom gebruiken wij uit overtuiging uitsluitend hypermoderne Bosch lithium-ion-accu’s met een capaciteit van 500 Wh. Voor wie heel ver weg wil of nog minder vaak wil opladen biedt de DualBattery-optie met 1.000 Wh power in totaal een maximale actieradius en maximaal comfort. Vooral voor forenzen en op langere toertochten een enorme winst. De tweede accu is links op de achterkant van de laadvloer gemonteerd, zodat het extra gewicht geen effect heeft op het rijgedrag.

Transport: goed

Diverse uitvoeringsmogelijkheden beschermen uw transportgoederen of maken het veilig meenemen van tot wel drie kinderen mogelijk. Op het bagagerek kan er bijvoorbeeld een watertank of een tas bevestigd worden. Bij een keuze voor “hoge zijwanden“: opstap voor kinderen moeilijker.

Zijwanden / Weerbescherming

Accessoires vloer

Zorgt dat uw humeur op peil blijft.

Met het standaard Abus Shield-frameslot staat uw fiets in een handomdraai op slot voor korte stops. Wie de fiets langere tijd zonder toezicht laat staan kan vertrouwen op het optionele, extra kettingslot. Met 130 cm is het gemakkelijk aan ieder fietsenrek of iedere lantaarnpaal te bevestigen. De kettingsterkte van 6 mm garandeert efficiënte diefstalbeveiliging. Frame-, ketting- en accuslot zijn met dezelfde sleutel af te sluiten.

Bagagedrager voor de kofferbak.

Wanneer er aan de voorkant niet voldoende opbergruimte is, is er de optionele bagagedrager voor de achterzijde. Deze is zeer geschikt voor het bevestigen van fietstassen en daarmee ook voor fietsvakanties. Doordat de bagagedrager rechtstreeks aan het frame bevestigd is veert deze dankzij de Control Technology mee

Specificaties

Framekleurgraphite matt*; white*
Geveerde voorvorkSuntour XCM32 20″, 70mm
VeerelementX-Fusion Glyde
BalhoofdAcros AZX-221, block lock; TH No. 9, semi-integrated
ZadelpenJD/Riese & Müller, Alu, 34,9 x 430mm
ZadelklemTranzX, 40,0 mm, QR
BuitenbandenSchwalbe Big Ben Plus 55-406 Reflex; Schwalbe Big Ben Plus 55-559 Reflex
BinnenbandenSchwalbe SV13; Schwalbe SV7
VelgenAlex MD30, 20″; Alex MD30, 26″
AchterwielnaafEnviolo 380 R&M Custom, 36H
AccuBosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh; Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh ( 2x )*
MotorBosch Performance CX, 25 km/h
DisplayBosch Intuvia; Bosch Kiox*; COBI.Bike sport (only available in Europe)*
CrankstelFSA/Riese & Müller, 170 mm
Voorblad18T
KettingbeschermingFSA W1125
KettingKMC X8 ( 99x )
TandwielNuVinci, 20T
ZadelSelle Royal New Lookin Moderate Male
PedalenVP-183
SchakelhendelEnviolo grip shift, continuous
StuurFSA V-Drive, 31,8 mm, Alu
StuurpenRiese & Müller, adjustable height and angle
HandvattenErgon ergonomic
RemmenTektro Auriga Comp HD-500, disc brake
VoorlichtBusch & Müller Lumotec IQ-X E
AchterlichtBusch & Müller Secula plus
SpatbordenSKS A65R
BagagedragerRiese & Müller*; Riese & Müller, optional, in series with HS-models*
StrapBibia*
BelBilly
StandaardDouble leg stand Load, integrated
SlotABUS Chain*; ABUS Shield*

De specificatietabel toont alle beschikbare onderdelen van dit model – niet alleen de basisuitrusting. Een aantal van de genoemde opties zijn alleen verkrijgbaar tegen meerprijs; zie de configurator. Technische veranderingen en wijzigingen in vorm, kleur en/of gewicht zijn binnen redelijke grenzen voorbehouden.

* Kan afwijken, afhankelijk van de uitvoering of configuratie van het model

Kleur

Wit, Zwart

Merk

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.