Flyer Upstreet 5 7.00 FIT gates

Ik gebruik de fiets voor

Fietsvakantie, Recreatie, Woon-werk

Kleur

Blauw, Grijs, Rood

Merk

Plaats motor

Middenmotor

Snelheid

25 km/h

Type frame

Dames, Heren, Lage instap

Type motor

Panasonic

3999,00


Flyer heeft voor 2018 met de nieuwe Upstreet 5 reeks, design en fuctionaliteit samengebracht tot een perfect staaltje techniek met de onovertroffen efficiëntie en betrouwbaarheid van het Panasonic aandrijf systeem

Flyer Upstreet 5 7.00 FIT gates

DE SPORTIEVE ALLESKUNNER!

De modernste technologie, comfort en een trendy uitstraling komen samen in dit splinternieuwe model van FLYER. Zowel voor de dagelijkse ritten als langere tourritten is de Upstreet breed inzetbaar. De high-speed varianten van deze modellijn maken zich met name geliefd bij de woon-werk fietsers die zich razendsnel door het verkeer willen begeven. Ondanks zijn snelle, sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie. Vele modellen van de Upstreet kunnen worden uitgerust met FLYER Intelligent Technology (FIT) waardoor een legio aan extra mogelijkheden beschikbaar worden gesteld. De Upstreet5 beschikt over het FIT-Systeem.

Prijs € 3.999

FRAME KLEUREN

Meer info ▼

Flyer Upstreet 5 7.00 FIT gates

upstreet5 fit

highlights flyer upstreet5

De modernste technologie, comfort en een trendy uitstraling komen samen in dit splinternieuwe model van FLYER. Zowel voor de dagelijkse ritten als langere tourritten is de Upstreet breed inzetbaar. De high-speed varianten van deze modellijn maken zich met name geliefd bij de woon-werk fietsers die zich razendsnel door het verkeer willen begeven. Ondanks zijn snelle, sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie. Vele modellen van de Upstreet kunnen worden uitgerust met FLYER Intelligent Technology (FIT) waardoor een legio aan extra mogelijkheden beschikbaar worden gesteld.

INNOVATIE

FLYER heeft het FIT-systeem ontwikkeld, dit is nieuwe technologie die uniek is op de markt. Het FIT-systeem staat voor FLYER Intelligence Technologie. Dankzij het FIT-systeem, harmonieuze integratie en perfecte tuning betekent dat de individuele componenten in constante en nauwkeurige communicatie met elkaar zijn, waardoor de FLYER e-bike te allen tijde optimaal kan presteren. De volgende componenten werken naadloos met elkaar samen:

FLYER DISPLAY D1

Bij hoge snelheid en op uitdagend terrein is een perfecte weergave onmisbaar. De extreem krachtige achtergrondverlichting garandeert de leesbaarheid van het 3,5-inch kleuren display, zelfs in fel zonlicht is het display goed leesbaar. De grote letters en duidelijke pictogrammen leiden u gemakkelijk naar de diverse functies en zorgen voor een logische en gebruikersvriendelijke navigatie.

FLYER_Display_D1

FLYER REMOTE RC1

Eén van de meest gebruikte onderdelen van de e-bike is het stuur. FLYER besteed veel aandacht aan de ergonomische en praktische aspecten hiervan. Met de Remote RC1 wordt schakelen een peulenschil. Met de handen aan het stuur en de duim op de Remote is alles onder controle. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom is er, net zoals bij het FLYER Display D1, gekozen voor een mooi en degelijk design.

HISTORIE

FLYER_Fabriek_Zwitserland

Sinds 1995 bouwt het Zwitserse Biketec e-bikes die voldoen aan de modernste rijwieltechnologie, innovatief design en ambachtelijke zorgvuldigheid. De e-bikes worden in het Zwitserse Huttwil aan de rand van het idyllische Emmental gebouwd.

De uitvinder van de eerste FLYER e-bike is Philippe Kohlbrenner. Philippe Kohlbrenner is één van de meest invloedrijke namen in de Zwitserse e-bike ontwikkeling. Kohlbrenner was een jonge metselaar met passie voor technologie. Hij woonde 20 jaar geleden op de Lueg heuvel en werkte in het dal in Obernburg. In zijn pauze ging hij op zijn fiets naar huis om samen met zijn vrouw de maaltijd te genieten. Hij worstelde om de berg op te komen en kwam vermoeid thuis, dit bracht hem op het idee: zijn fiets motoriseren. Hiervoor gebruikte hij een ruitenwissermotor van een vrachtwagen en een auto accu. Philippe Kohlbrenner ontwierp de ‘Rode Buffalo’ de eerste FLYER met middenmotor. De fiets heeft zijn naam te danken aan de rode kleur en de aerodynamische positie van het stuur.

Samen met zijn collega Reto Bohlen richtte hij het bedrijf BK-Tech op, afgeleid van de namen Bohlen Kohlbrenner (de voorloper van het huidige Biketec). Biketec AG is een naamloze vennootschap. De meerderheid van het aandelenkapitaal van de vennootschap is in handen van EGS Beteiligungen AG, een dochteronderneming van de Ernst Göhner Foundation. De stichting maakt gebruik van haar inkomsten uit beleggingen voor sociale en culturele doeleinden. Deze benadering weerspiegelt de ambitieuze waarden van Biketec AG. Als een lange termijn partner, speelt EGS Beteiligungen AG een actieve rol in de bedrijfsstructurering en is vertegenwoordigd in de Raad van Bestuur.

SMART INTEGRATED BATTERY (SIB)

De batterij is indrukwekkend modern – als u het kunt vinden. Er is een systeem achter dit eenvoudige maar geavanceerde ontwerp (FIT-systeem). Door state-of-art technologie te gebruiken zijn de revolutionaire cellen onopvallend en naadloos in het frame geïntegreerd. De SIB batterij is eenvoudig in en uit de fiets te klikken. De Smart Integrated Battery benadrukt het innovatieve en nauwgezet doordachte concept dat gebruikt wordt om de ergonomie en systeemintegratie van de e-bike naar een nieuw niveau te verhogen.

flyer upstreet5

Ik gebruik de fiets voor

Fietsvakantie, Recreatie, Woon-werk

Kleur

Blauw, Grijs, Rood

Merk

Plaats motor

Middenmotor

Snelheid

25 km/h

Type frame

Dames, Heren, Lage instap

Type motor

Panasonic

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 11,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.

Waarom iBike?

Acht topwinkels in en rond Antwerpen met enkel gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Wij geloven in de fiets als volwaardig vervoersmiddel. 17 topmerken elektrische fietsen. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.