fbpx

Riese & Muller Delite GT Vario Nuvinci HS 1000Wh

Type remmen:

Hydraulische schijfrem

Voorvork:

Full suspension

Accu capaciteit:

1000Wh – DualBattery

Framemaat:

56 cm

Frametype:

Heren

Naafversnelling:

NuVinci N380 Beltdrive

Fabrikant:

Riese and Muller

Type motor:

BOSCH Performance Speed

Merk

6839,00

SKU: SKU 169 Categorieën: ,

Motor: Bosch Performance Speed
Accu: 500Wh
Schakeling: NuVinci N380, traploze naafversnelling, Riemaandrijving, Fat Tire
Gewicht: 28,0 kg
Kleur: solar orange metallic, parelwit, urban grey metallic
Framemaat: 49, 54, 56 cm

Meer info ▼

De Delite. Er is maar één weg: de vlucht naar voren.

Fietsen door het terrein, het bos of in de stad: met de comfortabele, traploze NuVinci naafversnelling en de Gates riemaandrijving geniet u overal van maximaal rijplezier. Met name bij het HS-model dat een ondersteuning biedt tot 45 km/h. De Control Technology met volledige vering en de hydraulische schijfremmen Magura MT4 zorgen voor maximale veiligheid. De Schwalbe Moto-X fat tires voorkomen dat u in zachte ondergrond wegzakt.


Motor

Bosch Drive Unit Performance Speed, 45 km/h

boschperformancelinemotor

Alle HS-modellen zijn uitgerust met de Bosch Performance Speed aandrijving en ondersteunen u tot een snelheid van 45 km/uur. Hiervoor heeft u een bromfietskenteken en een bromfietsrijbewijs nodig. Op een rijbewijs in de categorie A of B wordt de betreffende categorie AM automatisch bijgeschreven. Voor HS-modellen geldt een helmplicht. Wij adviseren een pedelec-helm die voldoet aan de normen EN 1077 en EN 1078.

 


Accu

Bosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13.4 Ah/500Wh

csm Bosch eBike PerformanceLine PowerPack400 Frame MY2015 white a4f8b1d695

Geavanceerde Bosch lithium-ion-accu’s met een capaciteit van 400 Wh of 500 Wh leveren de stroom voor onze e-bikes. Hoe hoger het aantal watturen van de accu, hoe groter de actieradius. Deze is ook afhankelijk van vele andere factoren, zoals de ingestelde trapondersteuning, de rijsnelheid, de buitentemperatuur of het hellingpercentage. Gedetailleerdere informatie verschaft de actieradiuscomputer op het display. Bij stop-and-go verkeer in de stad is de actieradius kleiner dan bij een constante rit over lange afstanden – vergelijkbaar met het brandstofverbruik van een auto. Als u tijdens een rit merkt dat de resterende capaciteit van de accu niet meer voldoende is om de rit te voltooien, kunt u het ondersteuningsniveau verlagen en zo nog steeds comfortabel uw bestemming bereiken.

De accu’s worden rechtstreeks op de e-bike of verwijderd en bij een gewoon 110/220 V stopcontact opgeladen. Het is niet nodig om de accu leeg te rijden, omdat deze in gedeeltelijk lege toestand zonder “geheugeneffect” kan worden opgeladen. De levensduur is 800-1000 laadcycli. Door zijn korte laadtijden kan de accu bijvoorbeeld tijdens een lunchpauze aanzienlijk worden opgeladen. Een volledige lading duurt slechts 4,5 uur.


Schakeling

NuVinci N380, traploze naafversnelling. Schakel over op comfort!

NuVinci N380 and N330 CVT hubs for eBikes6De uniek N380 en N330 versnellingsnaven van de Nfinity productgroepen geven u de mogelijkheid om de overbrengingsverhouding tussen de pedalen en het achterwiel in een continue beweging te veranderen. U draait een klein beetje aan de draaischakelaar op het stuur en de overbrengingsverhouding wordt traploos aangepast. Dit gaat altijd heel gemakkelijk en comfortabel waarbij het niet uitmaakt of u aan het freewheelen bent, de pedalen vol belast of dat u staat te wachten voor een stoplicht.

Daarnaast zijn de N380 en N330 vrijwel onderhoudsvrij omdat het een gesloten systeem is. Ze zijn bovendien ontworpen om het hogere koppel van een eBike te kunnen verwerken en ze kunnen worden gecombineerd met een riemaandrijving. Ga het zelf bekijken – vraag uw fietsendealer naar de NuVinci Optimized versnellingsnaven.

 


Gates  Carbon Belt System

gates carbon drive▶ Schoon en proper – een Carbon drive belt hoeft geen smering en daarom is er dus ook geen spraken van ophoping van vuil, olie , etc.
▶ Smooth – De Carbon drive belt heeft geen metaal op metaal contact waardoor hij een stuk vlakker en effen aanvoelt tijdens het rijden.
▶ Geen geluid – De Carbon drive belt is een stuk stiller.
▶ Gewicht – Het volledige systeem, 2 tandwielen en een riem is een stuk lichter dan een gewoon ketting systeem.
▶ Geen rek – De Carbon drive belt kent geen rek zoals een ketting.
▶ Self-Cleaning – De gepatenteerde CenterTrack en MudPort profiles werden ontwikkeld om modder, regen, sneeuw en andere beter te weerstaan.
▶ Levensduur – Testen toonden aan dat de Carbon drive belt 2x langer meegaat dan een ketting.

 

 


Display

Bosch Intuvia Performace Display

Bosch Intuvia

Met Intuvia bestuurt u uw eBike eenvoudig en intuïtief. Het gezichtsveld is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij de separate bedieningseenheid blijven uw handen veilig aan het stuur. U hebt altijd alle rijgegevens optimaal in het zicht. Met het schakeladvies trapt u altijd in de juiste versnelling; dat ontziet de accu en vergroot uw actieradius.


Specificaties:

 Framekleuroyster white , solar orange metallic , urban grey metallic
Gefeerde voorvorkSuntour Aion LO-R, tapered
VeerelementX-Fusion O2
BalhoofdAcros AZX-220, tapered, block lock
ZadelpenSatori Trident
ZadelklemKalloy SC-201, 40,0 mm
BuitenbandenSchwalbe Super Moto X 62-584
BinnenbandenSchwalbe SV21
VelgenAlex MD40, 27,5″
SpakenSapim Leader 2,0 mm, inox
VoorwielnaafNovatec, QR
AchterwielnaafNuVinci N380
AccuBosch PowerPack 500 Performance, 36 V, 13,4 Ah/500Wh
MotorBosch Performance Speed, 45 km/h
DisplayBosch Intuvia, Bosch Nyon
CrankstelFSA/Riese & Müller, 170 mm
Voorblad26T, for Gates drive belt CDX
KettingbeschermingFSA W1129
KettingGates drive belt CDX
Tandwiel28T, for Gates drive belt CDX
ZadelErgon SMC4-L Gel
PedalenVP-191
SchakelhendelNuVinci N380 grip shift, continuous
StuurHumpert ergotec ErgoXXL, 31,8 mm
StuurpenHumpert ergotec Charisma, 90 mm, 20°
HandvattenErgon ergonomic
RemmenMagura MT4, disc brake
VoorlichtBusch & Müller Lumotec IQ-X
AchterlichtSupernova M99, integrated plate illumination and brake light
SpatbordenSKS 65, SKS B65 R
BagagedragerRiese & Müller
StrapBibia
BelBilly
StandaardHebie eFIX40 self-folding, Hebie FIX40
SlotABUS Bordo Plus, ABUS Bordo Plus
SpiegelBusch & Müller 922/15VME
Framehoogte49 cm, 54 cm, 56 cm

OPTIES VOOR DELITE

1. Optie Accu 500 Wh: Voor alle modellen met accu 500 Wh + 713,90€

2. Bosch Nyon-Display: Voor alle modellen + 305,90€

3. Bagagedrager: Voor Delite mountain, (serie bei alle andere Delite-modellen). Maakt o.a. montage van fietstassen mogelijk + 132,90€

4. Vouwslot ABUS Bordo Plus 90 cm: Voor Delite mountain, (serie bij alle andere Delite-modellen, Homage en Kendu). Gelijksluitend met accuslot + 101,90€

delitecoll


Nyon Display

nyondisplay

 

 

Nyon is meer dan alleen een computer voor uw eBike: samen met het online portal en de app biedt de boordcomputer eBike-connectivity van de volgende generatie. Haal op ieder moment de benodigde informatie op – GPS-navigatie, actieradius of een analyse van de persoonlijke fitness. Voor eBikes met de Performance Line CX, Performance Line of Active Line vanaf modeljaar 2014 is Nyon ook als nachtrust-kit verkrijgbaar.


Control Technology Strijkt elk hobbelig wegdek glad.

Alleen een e-bike met volledige vering houdt ook op een slecht wegdek perfect contact met de weg, wat er voor zorgt dat u te allen tijde de volledige controle behoudt. De verende achterbouw, de geoptimaliseerde verende voorvork en de meeverende bagagedrager vormen de kern van de Control Technology. Ze zorgen voor een beter weggedrag en rijveiligheid bij hoge snelheden en in onverwachte situaties. Vibraties en harde stoten zoals een oneven wegdek of stoepranden worden duidelijk verminderd. Bovendien wordt uw bagage door de met het frame verbonden verende bagagedrager ontzien.


Motor en accu Een echte krachtpatser.

Met de geweldige, koppelrijke aandrijfkracht en een trapondersteuning tot 300% bedwingt u elke berg en elk terrein. De Bosch Performance CX motor ondersteunt u tot 25 km/h. Wie nog sneller wil, moet eens kijken naar een HS-model met Bosch Performance Speed motor en een trapondersteuning tot 275% bij een snelheid tot 45 km/h. Zelfs te voet biedt uw e-bike, dankzij de duwhulp, ondersteuning.

Als schakelcentrale met oplaadfunctie voor de smartphone, doen naar keuze het standaard Intuvia display of het Nyon display dienst. Geavanceerde Bosch lithium-ion-accu’s met een vermogen van 500 Wh of 1.000 Wh, met DualBattery technologie, leveren de energievoorziening voor elke berg.


DualBattery Dubbele actieradius. Dubbel zo goed.u Een echte krachtpatser.

Riese & Müller verdubbelt de actieradius van haar e-bikes met de DualBattery technologie – dat wil zeggen de toepassing van een tweede accu. Hiermee wordt de accucapaciteit verhoogd naar 1.000 Wh. De beide accu’s kunnen tegelijkertijd met een acculader worden opgeladen. Afhankelijk van de behoefte kan ook slechts één accu voor de rit worden gebruikt. Met de DualBattery technologie wordt Riese & Müller klasseleider op het gebied van actieradius.


Gunstige vooruitzichten.

Met de IQ-X-ledkoplampen van busch+müller heeft u altijd een perfecte verlichting van de rijweg. Deze lampen bieden een buitengewoon hoge lichtsterkte: 100 Lux – alleen daglicht is helderder. De zeer brede en homogene verlichting van een groot deel van de weg houdt niets verborgen. De bediening vindt plaats via het Bosch display, de energievoorziening via de accu.


Fietsendieven maken geen kans.

Met het ABUS Bordo 90 cm vouwslot kunt u uw fiets bijna overal aan vastmaken. Het is gelijksluitend met het accuslot en daarom heeft u voor uw fiets en accu slechts één sleutel nodig.


Niet meer stoppen zonder houder.

Twee bidons op een e-bike, zonder bidonhouder. Dat is revolutionair. En bij de GT end GX modellen zelfs standaard. Aan het voorste afdekpaneel van het frame zijn links en rechts twee kunststof stoppen gemonteerd, waaraan de Cageless bidons van Fabric direct kunnen worden gehangen. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van de twee bidons tijdens het rijden niet worden gemaakt. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van twee flessen tijdens het rijden niet worden gemaakt.

Type remmen:

Hydraulische schijfrem

Voorvork:

Full suspension

Accu capaciteit:

1000Wh – DualBattery

Framemaat:

56 cm

Frametype:

Heren

Naafversnelling:

NuVinci N380 Beltdrive

Fabrikant:

Riese and Muller

Type motor:

BOSCH Performance Speed

Merk

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,89 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.