fbpx

Moustachebikes Samedi 29 Game 6

Vanaf 5599,00

Deze fiets interesseert me wel
Categorie:
Meer over Moustachebikes

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,28 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.

Merk

Kleur

Wit

Modeljaar

2020

Banden

Vooraan= Maxxis Assegai 29×2,50, Opvouwbaar, Tubeless Compatibel Achteraan= Maxxis Assegai 29×2,50, Opvouwbaar, Tubeless Compatibel

Remmen

Shimano, MT520 Hydraulische Schijfremmen

Ketting

KMC, X-12, 12-Speed

Productomschrijving

Samedi 29 Game 6

Met zijn nieuwe frame, zijn nieuwe Bosch Performance Line CX-motor uitgerust met de geïntegreerde 625 Wh PowerTube-accu, zijn 160 mm veerweg die we hebben toevertrouwd aan de Moustache Magic Grip Control-vering en de Fox Float 36 Performance-vork, zijn 29” wielen, zijn Shimano XT 12 speed-aandrijving, zal de Game 6 ervoor zorgen dat u meteen aan de volgende beklimming wil beginnen… en de heuvel opnieuw wil afdalen, sneller dan ooit. Dat is het effect van de “smiling machine”!!!