fbpx

Flyer Gotour2 5.00

Vanaf 3199,00

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Flyer

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,28 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.

Merk

Modeljaar

2020

Batterij

Bosch PowerPack 500 Rack Battery (500 Wh / 13.4 Ah / 36V)

Geslacht

Uni

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

Flyer Gotour2 5.00

Motor type

Bosch Performance Line

Versnelling type

Shimano Nexus, 8 Speed

Vertaald

1

Kleur

Zilver, Zwart

Maat

L, M, S, XL

RAW Kleuren

Black Matt, Silver Dark Cool Gloss

Teruggebracht tot het essentiële, biedt de Gotour2 alles wat verwacht wordt van een hoogwaardige e-bike. Terwijl de heldere lijnen hem aantrekkelijk maken om naar te kijken, biedt het premium lage instap aluminium frame een hoog niveau van comfort en rijstabiliteit. De compacte Bosch Performance Line aandrijving biedt een harmonieuze en stille ondersteuning tot 25 km/u. Bij snelheden boven 25 km/u of wanneer de motor is uitgeschakeld, kan de Gotour2 bijna als een conventionele fiets met een minimale pedaalweerstand worden bereden. De accu van het bagagerek,
die visueel onopvallend en gemakkelijk te verwijderen is, zorgt voor een groot bereik. Of het nu gaat om lange tochten of om het rijden van alledag, de veelzijdige Gotour2 is een ideale metgezel.