fbpx

Flyer Upstreet4 7.83 HS EU

Vanaf 7099,00

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Meer over Flyer

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Bebat

De verplichte Bebat bijdrage van 10,28 eur (BTW in) per batterij is niet inclusief.

Merk

Modeljaar

2020

Batterij

Bosch PowerTube 500 (500 Wh / 13.4 Ah / 36 V) Option: Bosch PowerTube 625 (625 Wh / 16.7 Ah / 36 V) (EUR 200.00)

Geslacht

Uni

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

Flyer Upstreet4 7.83 HS EU

Motor type

Bosch Performance Line Speed

Versnelling type

Rohloff Speedhub, 14 Speed; Gates Carbon Drive CDX Option: Rohloff Speedhub, E-14 Speed; Gates Carbon Drive CDX (EUR 600.00)

Vertaald

1

Kleur

Blauw, koper

Maat

L, M, S, XL

RAW Kleuren

Space Blue Gloss, Vintage Brass Gloss

De Upstreet4 gaat gewoon door. Met een keuze uit twee accu’s en een accucapaciteit tot 1125 Wh zet de sportieve forensen- en toerfiets nieuwe records op het gebied van actieradius. Uitgerust met de krachtigste Bosch-aandrijving van de nieuwste generatie en de meest geavanceerde functies, is deze high-end fiets ontworpen voor frequente rijders en onderscheidende e-bikers. Het hoogste niveau van comfort wordt gegarandeerd over lange afstanden door de comfortabele sportieve zithouding en het frame dat is ontworpen voor soepel rijden. De Upstreet4 stelt ook normen op het gebied van veiligheid: de als optie verkrijgbare Bosch e-bike ABS maakt een meer gecontroleerde en stabielere remwerking mogelijk, zelfs in moeilijke omstandigheden. De Upstreet4 is ook verkrijgbaar als snelle versie met trapondersteuning tot 45 km/u voor snel woon-werkverkeer.