Garmin GPS fietscomputers

Merk

Gebruik

fietsen, wandelen

Welke iBike-winkel

alle winkels (bel voor stockvoorraad)

Dominic
Dominic
wist je dat er voor elk gebruik wel een specifieke GARMIN gps te verkrijgen is met aangepaste functionaliteiten?

Garmin GPS fiets computers

Uw connected fiets begint hier

Fiets slimmer, zorgelozer, langer en connected met Garmin. Ongeacht hoe of waar u fietst, Garmin heeft de producten voor navigatie, prestatieverbetering en veiliger fietsen om uw rit te optimaliseren.

Meer info ▼

Garmin GPS fiets computers

Uw connected fiets begint hier

Fiets slimmer, zorgelozer, langer en connected met Garmin. Ongeacht hoe of waar u fietst, Garmin heeft de producten voor navigatie, prestatieverbetering en veiliger fietsen om uw rit te optimaliseren.

ROUTEBEPALING OP BASIS VAN POPULARITEIT

Benut miljarden kilometers aan ritgegevens met de Trendline technologie voor routebepaling op basis van populariteit. De rit die voor u door de Edge 1030 wordt gegenereerd, bevat de beste route, waarbij wordt gekozen uit de wegen en paden die door uw medefietsers het meest worden gebruikt. En u kunt helpen het Trendline algoritme beter te maken door uw routes op Garmin Connect te bepalen voor- of nadat ze zijn geüpload, ongeacht of het op de weg, grind, mountainbikepad of iets anders was. De fietscommunity profiteert zo van elke rit.

VOORAF GELADEN KAARTEN MET WAARSCHUWINGEN

De Edge 1030 is vooraf geladen met de Garmin fietskaart en biedt afslag-voor-afslag navigatie, evenals navigatiewaarschuwingen voor aankomende scherpe bochten. Ontvang informatie over de hoogte, zie speciale punten en zoek naar adressen, en bekijk routesuggesties voor de rondritten.

BERICHTEN NAAR ANDERE FIETSERS

Verstuur snel vooraf geschreven berichten naar uw fietsmaatjes en laat hen weten dat u snel weer bij ze bent of dat ze zonder u verder kunnen gaan. En als u hulp nodig hebt, kunt u een bericht sturen zodat fietsers gekoppeld met GroupTrack8 u zo kunnen vinden.

UITDAGEN EN VERGELIJKEN MET APPS

Download Strava Live Segments onderweg, en maak van elke rit een race tegen uw eigen persoonlijke record of zelfs tegen een virtuele concurrent. En met TrainingPeaks neemt u uw coach tijdens elke rit met u mee. U wordt in real-time door uw workout geloodst, waarbij u intensiteitsdoelen en intervallen nastreeft.

Garmin Connect

Garmin Connect

Tijd om in beweging te komen. Versla uw tijd van gisteren tijdens uw dagelijkse tocht van werk naar huis of tijdens uw favoriete rit en maak verbinding met andere gebruikers en daag ze uit. Gebruik Garmin Connect, onze gratis online community, om uw activiteiten en prestatiegegevens op te slaan, te plannen en te delen. Dit kan gewoon via een desktopcomputer of compatibel mobiel toestel. En gebruik een compatibele smartphone en de Edge computer om met uw favoriete trainingsplatforms, zoals Strava en TrainingPeaks, te synchroniseren en uw gegevens te uploaden zodra u klaar bent met een rit.

 

 

Garmin en professioneel wielrennen

ONLOSMAKELIJK VERBONDEN DOOR SPONSORING EN SPITSTECHNOLOGIE

Dinsdag 21 februari 2017 — In 2017 sponsort Garmin negen professionele wielerploegen, waaronder vijf Pro Tourteams en vier mountainbiketeams.

Garmin steunde Cannondale-Drapac en Movistar al en dit jaar komen daar Astana Pro, FDJ Pro en Team Dimension Data for Qhubeka bij. Bovendien blijft Garmin ook verbonden aan Trek Factory Racing, CLIF Pro, CUBE en Scott-SRAM, vier ploegen die actief zijn in het mountainbiken.

 

 

Merk

Gebruik

fietsen, wandelen

Welke iBike-winkel

alle winkels (bel voor stockvoorraad)

Waarom iBike?

Acht topwinkels in en rond Antwerpen met enkel gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Wij geloven in de fiets als volwaardig vervoersmiddel. 17 topmerken elektrische fietsen. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.