fbpx

Nutcase helmen

Merk

Beschermingsniveau

Alle modellen hebben een kwaliteits EU keurmerk!

Gebruik

fietsen

Kleur

wisselend assortiment in de winkel

Willem
Willem
Zoek je een veelzijdige helm? kies je model uit de vele modellen en kleuren! met een Nutcase zit je steeds goed!
Categorieën: ,

Nutcase helmen

iBike heeft steeds een ruim assortiment met de allerlaatste prints in huis!

Daar een Nutcase helm verder over de slapen komt en aan het achterhoofd wat lager zit dan de klassieke fietshelm hebben deze een veel grotere bescherming. En door de diverse standaard of kleurrijke prints heb je nooit een saaie helm op je hoofd!

Protect your brain vanaf €64,95.

Meer info ▼

Nutcase helmen

nutcase helm

Nutcase brengt actieve mensen in beweging! Fan van fietsen, skaten, snowboard, ski, windsurfing, canyoning, ..? Nutcase gelooft in de combinatie van fun, design en stijl enerzijds en hoge veiligheidsstandaarden anderzijds. Met de vrolijke designs vindt iedereen een helm die bij hem past terwijl hij veilig zijn passie kan beleven. Dankzij Nutcase.

Draagt jouw kind een fietshelm? – In België is er geen wetgeving die ons verplicht, in Frankrijk is die helmplicht er sinds kort wel. Kinderen onder de twaalf jaar moeten in Frankrijk sinds januari verplicht een helm dragen op de fiets. Als ze zelf fietsen, maar ook als ze meerijden met een volwassene. Die fietshelm…

Het dragen van een fiets- of skatehelm voelt – dankzij Nutcase – eindelijk goed aan: ze maken niet alleen de mooiste fietshelmen, ze zitten ook perfect en zorgen voor een prima bescherming. Ontdek ons gamma! Baby Nutty voor de kleinsten (vanaf 6 maand), Little Nutty (voor kleuters), Street (in 3 maten: Small (52-56cm), Medium (56-60cm) of Large (60-64)). Strepen, stippen, vlammen, bloemen,…er is voor elke persoonlijkheid een passende helm.

Nieuw!: ‘The Zone‘; de skater helm. Less is More. (in 3 maten: S (50-54cm), M (54-58cm), L (58-62cm, enkel zwart!)

Voor de urban bikers en e-bikers is er nu ook keuze in het gamma Metroride (in 2 maten: S/M (55-59cm), L/XL (59-62cm)) en Tracer (in 2 maten: S/M (52-56cm), L/XL (56-60cm))

De Tracer is de nieuwste helm voor volwassenen van Nutcase, hét merk voor kleurrijke en stijlvolle fietshelmen voor de urban fietscommunity. De Tracer is perfect voor pendelaars tussen de groene buitenrand in Nederland en de drukke stad. De helm is vooral populair onder de steeds groter wordende e-bikers-community over de hele wereld.

De Metroride helm van Nutcase is de ultra lichte en trendy stadshelm met extra grote openingen voor de betere ventilatie. Ideaal voor al je stadsverplaatsingen. Van je woon-werk verkeer tot het fijne fietstochtje met het hele gezin.

Merk

Beschermingsniveau

Alle modellen hebben een kwaliteits EU keurmerk!

Gebruik

fietsen

Kleur

wisselend assortiment in de winkel

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Nutcase

Nutcase helmen komen verder over de slapen en zitten aan het achterhoofd wat lager. Hierdoor bieden ze een veel grotere bescherming. En door de diverse standaard of kleurrijke prints heb je nooit een saaie helm op je hoofd!