Ortlieb back-roller classic zwart (set)

146,95

    
Deze fietstas krijg je in september gratis bij aankoop van een fiets (vanaf €1500) uit voorraad in je iBike winkel.
Bekijk onze ‘Fiets veilig de herst in‘-campagne.
volume en gewicht
hoogte: 42 cm
breedte boven: 32 cm
breedte onder: 23 cm
diep: 17 cm
gewicht: 1900 g
volume: 40 L
materiaal: PD620/PS490 zwart
Meer info ▼

BACK-ROLLER CLASSIC

De fietstas van robuust polyester maakt van de Back-Roller Classic een duurzame begeleider op lange tochten. Doordat de Back-Roller Classic is uitgevoerd met hermetische rolsluitingen zorgt hij ervoor dat uw eten en drinken en uw bagage veilig verpakt en tegen water beschermd op de eindbestemming aankomen. En dankzij het Quick-Lock2.1-systeem kunt u hem snel en eenvoudig aan de fiets hangen of eraf halen. Verder zorgt een schouderdraagriem voor een aangenaam draaggevoel wanneer u te voet bent.

AFZONDERLIJK LEVERBARE ACCESSOIRES:

+ fietstassendraagsysteem

+ buitentassen grootte S

+ diefstalbeveiliging

+ bidonhouder

+ meshtas

+ 20mm QL2.1 haken

OVERIGE PRAKTISCHE DETAILS:

+ reflectoren

+ geïntegreerd binnenvak

OPMERKING:

De Back- en Front-Roller (behalve modellen City-Line) kunnen met de ORTLIEB Rack-Pack op de bagagedrager van het achterwiel worden gecombineerd. Zo kunnen ook tent, slaapzak en isomatje mee – en wel waterdicht.

Waarom iBike?

Acht topwinkels (nieuwe winkel te Brasschaat) in en rond Antwerpen met enkel gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Wij geloven in de fiets als volwaardig vervoersmiddel. 10 topmerken elektrische fietsen. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.