fbpx

Kona Operator CR

Vanaf 5999,00

Deze fiets interesseert me wel
Categorie:
Meer over Kona

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Fietsframe materiaal

Carbon

Model

Operator CR

Productomschrijving

Operator CR

Maten

M, L

Modeljaar

2020

Ketting

SRAM PC1110

data_frame

Kona DH Carbon W/ 6061 Aluminum Chain Stays 195mm Travel (205mm In 27.5)

We hadden één doel met de Operator CR: zo snel mogelijk gaan. Vorig seizoen hebben we met Connor Fearon de Operator CR op de proef gesteld en de resultaten zijn niet teleurstellend. Met twee standen met 15 mm achterwielaanpassingen en 10 mm bereikverstelling is het gemakkelijker om het gevoel van de fiets te controleren om de rit die u wilt te krijgen. Terwijl wij de fiets als 29er speculeren, kunt u ook 27,5″ wielen gebruiken. Kort of langer, 29″ of 27,5″, u heeft de mogelijkheid om uw rit aan te passen. RockShox-vering voor en achter, krachtige SRAM-code-remmen en Maxxis Assegai 3C-banden ronden deze innovatieve en zeer snelle racemachine compleet.