fbpx

VSF TX-1200 Pinion P1.18-speed / Disc / Gates Gents

Vanaf 4199,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

Gates CDX Drive Belt

Geslacht

Heren

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF TX-1200 Pinion P1.18-speed / Disc / Gates Gents

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020002.pdf

Vertaald

1

Gewicht

17

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

52cm, 57cm, 62cm

RAW Kleuren

ebony, milk, patina green, rubyred, sepia brown, signal blue, slate grey, sunflower

Voor iedereen die op zoek is naar groot avontuur, hebben we de TX-1200 uitgerust met een vrijwel onderhoudsvrije en uitzonderlijk duurzame aandrijfcombinatie van Gates-riemaandrijving en Rondsel P1.18-schakeling, waardoor een werkelijk uitstekende combinatie ontstaat. Dat is ook hoe VSF (Verbund Service und Fahrrad e. V.) het ziet – ze hebben de Rondselversnellingsbakken beloond met twee testzegels: Bij de verdere ontwikkeling werd de TX-1200 geoptimaliseerd met 27,5″ wielen en een hydraulische schijfrem. In combinatie met een handgemaakt stalen frame van beproefde fabricagekwaliteit en hoogwaardige, beproefde onderdelen bieden wij de globetrotters een expeditiefiets die nieuwe maatstaven stelt op het gebied van betrouwbaarheid, belastbaarheid, fietskarakteristieken en comfort. Ontdek zelf de unieke eigenschappen van dit voorbeeldige model van vsf fahrradmanufaktur. Meer informatie vindt u ook op onze speciale pagina van de TX-1200. De TX-1200, aangedreven door Rondsel. Thuis op de weg. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.