fbpx

19 Koga F3 6.0 Dames

Merk

Framemaat

47 cm, 50 cm, 53cm, 56 cm, 59 cm

Kleur

Blauw

Type frame

Dames

1999,00

SKU: SKU 807-1-1 Categorieën: ,
F3 6.0
State-of-the-art uitvoering van de F3, met versnellingsnaaf, riemaandrijving en schijfremmen. Ultieme balans tussen Form, Function en Fun.
Meer info ▼

logo koga

STATE-OF-THE-ART UITVOERING VAN DE F3, MET VERSNELLINGSNAAF, RIEMAANDRIJVING
EN SCHIJFREMMEN. ULTIEME BALANS TUSSEN FORM, FUNCTION EN FUN.
KOGA F3 staat voor Form, Function, Fun en daarmee voor een optimale balans tussen functionaliteit, integratie en design. Karakteristiek voor het F3 concept is de vorm van de framebuizen, met zowel ronde als scherpe lijnen. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan de perfecte integratie van onderdelen. Zo wordt de kabel voor het achterlicht volledig door het frame en de achterdrager geleid. Het spatbord en de achterdrager zijn andere goede voorbeelden van de diepgaande integratie: de bevestigingspunten zijn vrijwel onzichtbaar, resulterend in een puur en elegant design.
Lichtgewicht en sportief super smooth-welded frame. De fiets heeft een super strakke look door de KOGA Crown Connect technologie. Hierbij zijn koplamp, spatbord, voorvork en verlichtingskabels perfect geïntegreerd. Ook de kabel voor de achterverlichting loopt volledig intern door de voorvork, het frame en de achterdrager.
Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort.
Duurzame en onderhoudsarme Shimano Alfine 11 versnellingsnaaf met een groot bereik.
Onderhoudsarme en lichtgewicht Gates riemaandrijving. De riem loopt altijd soepel en de levensduur is 2 tot 3 keer zo lang als een normale ketting.
Shimano hydraulische schijfremmen, voor stabiele remprestaties onder alle weersomstandigheden.
De velgen zijn niet aan slijtage onderhevig en worden zonder remvlak uitgevoerd; dit draagt bij aan het cleane uiterlijk.
Excentrische trapas voor het eenvoudig op spanning brengen van de riem.
Koga F3 6.0 sfeer foto

Omschrijving

State-of-the-art uitvoering van de F3, met versnellingsnaaf, riemaandrijving en schijfremmen. Ultieme balans tussen Form, Function en Fun.

  • Lichtgewicht en sportief super smooth-welded frame. De fiets heeft een super strakke look door de KOGA Crown Connect technologie. Hierbij zijn koplamp, spatbord, voorvork en verlichtingskabels perfect geïntegreerd. Ook de kabel voor de achterverlichting loopt volledig intern door de voorvork, het frame en de achterdrager.
  • Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering voor extra comfort.
  • Duurzame en onderhoudsarme Shimano Alfine 11 versnellingsnaaf met een groot bereik.
  • Onderhoudsarme en lichtgewicht Gates riemaandrijving. De riem loopt altijd soepel en de levensduur is 2 tot 3 keer zo lang als een normale ketting.
  • Shimano hydraulische schijfremmen, voor stabiele remprestaties onder alle weersomstandigheden.
  • De velgen zijn niet aan slijtage onderhevig en worden zonder remvlak uitgevoerd; dit draagt bij aan het cleane uiterlijk.
  • Excentrische trapas voor het eenvoudig op spanning brengen van de riem.

Specificaties

Merk

Framemaat

47 cm, 50 cm, 53cm, 56 cm, 59 cm

Kleur

Blauw

Type frame

Dames

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.