fbpx okok

19 VSF T-700 Alfine 11 HS22

Merk

Framemaat

45 cm, 50 cm, 52 cm, 55 cm, 57 cm, 62 cm

Kleur

Zwart

Type frame

Dames, Heren, Trapezium

1599,90


Deze Shimano Alfine snaaf heeft 11 ingebouwde trapsgewijze versnellingen en is erg licht gelagerd!
SKU: SKU 121 Categorieën: , , ,

Premium Mobiliteit
Onze klanten zien in fietsen van vsf fahrradmanufaktur veel meer dan praktische transportmiddelen. Ze zijn een vast onderdeel van een op waardebehoud en verantwoordelijkheidsgevoel gebaseerde levensinstelling. Onze fietsen worden als allround verkeersmiddel jarenlang dagelijks gebruikt, zowel functioneel als recreatief, in weer en wind, vaak zelfs ter vervanging van een auto. Bijgevolg worden er hoge eisen gesteld aan het comfort, het rijplezier en de levensduur. Op al deze gebieden scoren wij met een meer dan gemiddeld kwaliteitsniveau.

Meer info ▼

Premium Fiets Kwaliteit


Bijzondere aandacht besteden we daarbij aan de functionaliteit en de selectie van de technische componenten. Als gepassioneerde fietsers denken we voortdurend na over de optimalisering van onze producten en nemen we deel aan het discours over de actuele ontwikkelingen op fietsgebied. Veranderingen en innovaties vinden slechts een weg naar ons assortiment als ze aantoonbaar een substantiële verbetering voor onze klanten betekenen. Met modegerichte cosmetische aanpassingen houden wij ons niet bezig. Op basis van dit productbeleid hebben wij in de loop van de jaren een overzienbaar assortiment geperfectioneerde modellen, die deels cultstatus genieten, opgebouwd. 

Fietsen van VSF fahrradmanufaktur worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Oldenburg in de Duitse deelstaat Nedersaksen

Wij gebruiken hoogwaardige grondstoffen en op elkaar afgestemde merkcomponenten. Milieuvriendelijke productieprocessen, bijvoorbeeld de oplosmiddelvrije poedercoating, kaderen in onze profilering als duurzame kwaliteitsfabrikant.

vsf fahrradmanufaktur 2018 ibike

Stalen Frame


Staal staat bij VSF fahrradmanufaktur altijd al hoog aangeschreven. Als karaktervol materiaal straalt het de aura uit van een beproefde ambacht, helemaal in de geest van onze manufactuur. Iets wat al zo lang standhoudt in de fietsenbouw, moet natuurlijk ook in de praktijk overtuigen: staal heeft een hoge trekvastheid – in geval van de chroom- molybdeenlegering 25CrMo4 meer dan 700 N/mm².

Deze eigenschap maakt van dit materiaal de eerste keuze in vele afdelingen van de voertuigindustrie. De legering kan met een relatief gering energieverbruik goed in vorm gebracht worden en biedt goede las eigenschappen. Dat maakt het materiaal ideaal geschikt om tijdloze frames te fabriceren die filigraan, elegant en tegelijk zeer belastbaar zijn. Bovendien bezitten stalen frames naast hun robuustheid ook een elasticiteit die zorgt voor goed rijcomfort, zonder dat een verende vork of verende zadelpen onmisbaar zijn.

Afkomst

Wij geven 10 jaar garantie op zowel stalen als aluminium frames van VSF fahrradmanufaktur. Dit geldt eveneens voor ingebouwde onbuigzame aluminium en stalen vorken.

Al onze fietsen zijn geschikt verklaard voor een totaalgewicht van max. 140 kg (het model T-XXL tot 170 kg).

 

Geschiedenis


VSF fahrradmanufaktur vierde in 2012 haar 25-jarig bestaan! Tijd voor een terugblik: Toen in 1987 de eerste fiets van VSF fahrradmanufaktur op Duitse straten reed, was fietsen nog vooral een vrijetijdsbesteding. Maar weinig volwassenen namen de fiets serieus als transportmiddel voor dagelijks gebruik.

De oprichters van VSF fahrradmanufaktur hadden een andere visie: met weldoordachte, handgemaakte fietsen wilden ze een bijdrage leveren aan de de nodige modale verschuiving. In deze optiek creëerden ze een eigen modellengamma en ontwikkelden ze met knowhow en veel liefde voor detail hoogwaardige fietsen. Sedertdien staat het merk VSF fahrradmanufaktur voor ecologische producten die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. De bedrijfsactiviteit wordt nu verricht door de cycle union GmbH met maatschappelijke zetel in Oldenburg.

Ons productassortiment omvat tegenwoordig reis- en trekkingsfietsen, stadsfietsen en urban fietsen.

SPECIFICATIE

FRAMEHOOGTEN
DIAMANT 28″: 52, 57, 62 CM
TRAPEZ 28″: 45, 50 CM
ANGLAIS 28″: 55 CM
FRAME
25 CRMO 4, DOUBLE BUTTED
TOEG. TOTAALGEWICHT
140 KG
KLEUR
, SCHWARZ MAT, SLATE MAT
STUURSET
RITCHEY COMP LOGIC V2
VORK
28″ ALUMINIUM VORK,
REMMEN
MAGURA HS22 VELGREM
KOPLAMPEN
BUSCH & MÜLLER LUMOTEC IQ-XS, 70 LUX INCLUDING STANDINGLIGHT
ACHTERLICHT
BUSCH&MÜLLER TOPLIGHT MINI PLUS, INCLUDING STANDINGLIGHT
BAGAGEDRAGER
RACKTIME LIGHT-IT, ZONDER STANGEN, ZONDER VERKLEM
ZADEL
SELLE ROYAL SETA PERFORMA
ZADELPEN
LEVELNINE, PATENT, ALUMINIUM, 27,2 MM, 300 MM
PEDALEN
ALUMINIUM, CITY/TREKING
STANDAARD
PLETSCHER ZOOM, ACHTERBOUWSTANDAARD
SPATBORDEN
SKS, KUNSTSTOF
GEWICHT
14,2 KG
VOORBOUW
LEVELNINE, ALUMINIUM, 1 1/8″, A-HEAD, 25,4 MM, 4-VOUDIGE KLEMMING
STUUR
LEVELNINE, TREKING, ALUMINIUM, 5°, 640 MM
HANDVATTEN
ERGON GP1
VERSNELLINGSHENDEL
SHIMANO ALFINE
REMHEVEL
MAGURA, HS22
BANDEN
SCHWALBE MARATHON SUPREME, 37-622, REFLEX
VOORNAAF
SHUTTER PRECISSION PV-8, NAAFDYNAMO
ACHTERNAAF
SHIMANO ALFINE 11-VERSNELLINGEN VRIJLOOP
KROONTANDWIEL
SHIMANO 21 TANDEN
KETTING
KMC Z-610RB, ANTI-ROEST
INWENDIG LAGER
SHIMANO HOLLOWTECH II
CRANKSTEL
SHIMANO ALFINE FC-S501, 170 MM, 42 TANDEN
Merk

Framemaat

45 cm, 50 cm, 52 cm, 55 cm, 57 cm, 62 cm

Kleur

Zwart

Type frame

Dames, Heren, Trapezium

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.