fbpx

Earlyrider Belter 14

Vanaf 399,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Earlyrider

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Geslacht

Uni

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

Earlyrider Belter 14

Vertaald

1

Gewicht

6

Kleur

Onbekend

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

Onbekend

*BESCHIKBAAR VOOR PRE-ORDER* *WE ARE EXPECTING NEW STOCK INTO PORT op 9 mei – we zullen zo snel mogelijk na ontvangst* Kleine maar perfect gevormde… Onze nieuw gelanceerde 14” met een standoverhoogte van slechts 36,5 cm laat de vroegste rijders toe om met gemak op een fiets te springen. Onze lichtste pedaalfiets tot nu toe en de eerste ‘kinderfiets’ die profiteert van 2′ banden en nog steeds sub 5,5kg is, wat je kleine shredder zelfverzekerde grip geeft, comfort dat aanzet tot langere ritten en het gemak van het beheren van een superlichte fiets. De beste en meest uitgebreide verzegelde cartridge lagerset tot nu toe op een ‘kinderfiets’ zorgt ervoor dat de energiewrijving tot een minimum wordt beperkt en met ons bekroonde riemaandrijfsysteem is het niet nodig om regelmatig vet en vuil op te ruimen om de fiets soepel en vrij te laten lopen. Je zult verbaasd zijn over hoeveel ze kunnen doen en hoe snel ze vooruitgaan als je ze het beste gereedschap voor de klus geeft. WEIGHT: 5,5 kg met de geweldige Vee Speedster 2.0” banden die we in de doos vermelden. 5.2kgs als u met wenst te kiezen voor een meer standaard 1.5” band