fbpx

Earlyrider Belter 24

Vanaf 859,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Earlyrider

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Geslacht

Uni

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

Earlyrider Belter 24

Vertaald

1

Gewicht

11

Kleur

Onbekend

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

Onbekend

Het (laatste) woord op straat. De Belter 24 is prachtig, hoe je het ook bekijkt, en wanneer dan ook. Een onderhoudsvrije Shimano naaf en prachtig schone riemaandrijving omdat de winter al moeilijk genoeg is zonder regelmatig ‘modderlijm’ van derailleurs en schone kleren die met vette kettingen zijn besmeurd of met grimmige ringen zijn gespiest. Een ongelooflijke 310% versnellingsbereik door 8 gelijkmatig verdeelde versnellingen omdat onze 10-op-20-jarigen graag naar plaatsen gaan, snel, wat er ook in de weg staat. Onmiddellijk schakelen naar elke versnelling die u wilt, of u nu wel of niet trapt voor die stop-startritten in de stad, probeer dat eens met een derailleur en kijk hoe ver u komt. Hydraulische schijfremmen op 160mm-rotors omdat steden ook heuvels hebben en de remkracht rond het verkeer nog belangrijker is dan op de paden. Dat geldt ook voor de controle. Daarom heeft onze Belter 24 dezelfde aangepaste Ritchey afwerkingsset en direct gemonteerde crankstel als onze raceklare full suspension fietsen. Speedster 2” banden voor comfort en vertrouwen bij het raken van stoepranden en onverwachte potgaten, oh, en 32 gespaakte velgen om ervoor te zorgen dat de wielen niet knikken onder de spanning. Robuust, lichtgewicht, wendbaar, snel, schoon, onderhoudsvrij, duurzaam, mooi en veilig. De Belter 24 voldoet aan het verlanglijstje van de meest actieve kinderen op straat en de meest bezorgde ouders thuis.