fbpx

Earlyrider Bonsai

Vanaf 169,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Earlyrider

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Geslacht

Uni

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

Earlyrider Bonsai

Vertaald

1

Gewicht

4

Kleur

Onbekend

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

Onbekend

*BESCHIKBAAR VOOR PRE-ORDER* *WE ARE EXPECTING NEW STOCK INTO PORT ON 21 APRIL – we verzenden zodra we ze ontvangen* De Bonsai brengt het allerbeste wat berken en aluminium te bieden hebben samen om degenen die houden van de tactiele schoonheid en de erfenis kwaliteit van hout te bevredigen, maar zijn in de duurzaamheid en de bruikbaarheid van een corrosievrije metaal. Het horizontaal gelamineerde SuperPly™-frame is precies ontworpen om de natuurlijke veer van het hout te benutten voor een fantastische rijkwaliteit, terwijl het de rotatiestijfheid heeft die de zuivere lijnen van het enkelzijdige verblijf mogelijk maakt. Een profiel dat is ontworpen om gewicht te elimineren, maar ook om verspilling in de productie te voorkomen – zodat u gemakkelijk kunt rusten over de carbonvoetafdruk van uw fiets. En als duurzaamheid, rijkwaliteit en verantwoorde productie niet genoeg zijn, dan wordt de Bonsai compleet geleverd met onze superlichte, volledig aluminium wielen die op afgedichte cassettelagers lopen en de geweldige Ritchey afwerkingskit, die de weerstand en het gewicht laag houdt en de snelheid en controle hoog.