fbpx

Earlyrider Hellion 24

Vanaf 1599,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Earlyrider

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

KMC X10

Geslacht

Uni

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

Earlyrider Hellion 24

Vertaald

1

Gewicht

11

Kleur

Onbekend

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

Onbekend

Ga allemaal naar buiten. De hele tijd. Voor een toenemend aantal kleine shredders zijn high performance motoren van cruciaal belang voor hun ontwikkeling. De techniciteit die ze willen bereiken gaat al veel verder dan de normale kinderfietsen. Om hen de prestaties te geven die bij hun capaciteiten passen, was er iets bijzonders nodig. Onze Hellion serie is dat speciale iets en onze 24 is ons vlaggenschip, raceklare harde staart. De progressieve geometrie wordt gecombineerd met een zorgvuldige productie. Het Hellion 24 frame is gemaakt met driedubbele butted tubing en wordt in verstek gezet door CNC machines. De strakke, eenvoudige lijnen geloven het detail: interne bekabeling, dropper ready, sliding drop outs, een taps toelopende koptelefoon en een CNC’d yoke die een indrukwekkende 2.6” band aankan. Een marktleidende 1 x11 Shimano koppelingsuitgeruste aandrijving met een enorm versnellingsbereik van 381%. Snelle fireshifters voor onmiddellijke overgang, direct gemonteerde crankstellen, smalle brede kettingringen en een externe trapas voor een supervlotte overbrenging van de aandrijving naar een immens bekwaam wielset. Dubbelwandige, buisloze velgen, CNCd’ rechte treknaaf op steekassen en lopende vouwbanden met hoog draadaandeel. Ondersteund door licht bedienbare Shimano hydraulische remmen die zorgen voor een onmiddellijke, krachtige remwerking, ongeacht de omstandigheden, en een beproefde RST-vork met een veerweg van 100 mm die speciaal is gekozen om de geometrie van de motorfiets aan te vullen. Je kind krijgt de top tot de bodem van de fietsenstalling voordat je het allemaal in kunt halen, laat staan dat je ze kunt inhalen.