fbpx

Puky CAT 1 SP

Vanaf 129,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Puky

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Geslacht

Kinderen

Model

Puky CAT 1 SP

Handleiding

Https://www.puky.de/pub/media/download/6a95b0c035e767173c7955992a91833c2ab0d1f0_20191103200908_2441.pdf

Vertaald

1

Gewicht

6

Kleur

Rood

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

red/blue

Het top model van de driewielers met veel extra functies wordt PUKY® CAT 1 SP genoemd. De speelwaarde van de PUKY® CAT 1 SP is onverslagen. Uigerust met schep, kiepbak en zeef, blijft er genoeg ruimte over om de fantasie van het kind ruimbaan te geven. De duwstang kan optioneel dienen als handgreek voor de schep en maakt dan grotere ‘grondbewegingen’ mogelijk. Ook wordt bij de CAT 1 SP een voetensteun geleverd. Deze maakt het comfortabeler voor het kind als het langere tijd geduwd wordt. Het met een handvat blokkeerbare stuur zorgt ervoor dat het voertuig kaarsrecht vooruit geduwd kan worden. De vrijloop is ook met een handvat te bedienen, afhankelijk van hoe deze is ingesteld kan het voertuig alleen geduwd worden of bevind het zich in de speelmodus. De PUKY® CAT 1 SP is verkrijgbaar in rood/blauw, kiwi en wit/turqouise. Driewielers PUKY® driewielers worden niet alleen voor kinderen, maar tegelijkertijd ook voor de ouders ontwikkeld. Met veel plezier leren kinderen spelenderwijs meerdere gelijktijdige handelingen uit te voeren (trappen, sturen en remmen), ze kunnen zich zelfs zelfstandig over kleine afstanden voortbewegen. Tegelijk staat voor de ouders een door de kinderen graag gebruikt voertuig klaar, waarmee de kinderen makkelijk geduwd kunnen worden, als de energie afneemt.” Aanmaningen Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Maximale belasting 25 kg. **specifications may vary due to production-related tolerances; weighed without pedals and stands.