fbpx

Puky CEETY®

Vanaf 89,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Puky

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Geslacht

Kinderen

Model

Puky CEETY®

Handleiding

Https://www.puky.de/pub/media/download/5cea76cd73cf33f75ec1e577ed38cb390206f5ea_20200220094639_2214.pdf

Vertaald

1

Gewicht

6

Kleur

Blauw, Rood, Roze

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

blue/kiwi, PUKY color new, rose/kiwi

De PUKY® CEETY is de opstap naar de PUKY® driewielerwereld. Uitgerust met onderhoudsvrije Soft comfort-banden is de PUKY® CEETY de ideale driewieler voor een eindeloze mogelijkheden. Of hij nou dient als vervoer voor korte afstanden, als vermaak op het speelveld of speciaal voor de ouders als makkelijk voort te bewegen driewieler met duwstang. De PUKY® CEETY heeft zich in de basis al generaties bewezen. Door de blokeerbare stuurinrichting wordt bij het schuiven gezorgd voor een stabiele, rechte voortbeweging. Ook is de vrijloop makkelijk met een handvat in of uit te schakelen, afhankelijk van of het voertuig wordt geduwd of het kind zelf mag fietsen. Ook kunnen kleine aankopen in de kiepbak makkelijk meegenomen worden. Verkrijgbaar in roze/kiwi, blauw/kiwi en klassiek rood. Driewielers PUKY® driewielers worden niet alleen voor kinderen, maar tegelijkertijd ook voor de ouders ontwikkeld. Met veel plezier leren kinderen spelenderwijs meerdere gelijktijdige handelingen uit te voeren (trappen, sturen en remmen), ze kunnen zich zelfs zelfstandig over kleine afstanden voortbewegen. Tegelijk staat voor de ouders een door de kinderen graag gebruikt voertuig klaar, waarmee de kinderen makkelijk geduwd kunnen worden, als de energie afneemt.” Aanmaningen Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Maximale belasting 25kg. **specifications may vary due to production-related tolerances; weighed without pedals and stands.